Oogverzorging op maat

Artikel 4 van 4

Als de huid rondom de ogen meer specifieke verzorging nodig heeft, dan kan de PvH voor jou een oogverzorging op maat maken. Stel je hebt ontsteking of zwelling rondom je ogen, of je wilt anti-aging op maat, dan kan de PvH voor jou een serum of DMS® crème met serums op maat maken!

Geef in het opmerkingen veld aan welke serums je graag gemeld wilt hebben. Bv Hyaluron, vitamine A en Boswellia. Kies voor 3 serums zodat de huid de meeste ondersteuning krijgt.

Je kunt het serum het beste combineren met een DMS® crème. Dit omdat de DMS® crème werkzame stoffen langer in de huid helpt te houden. Een DMS® crème creëert een huidbarrière op de huid en heeft een beschermende functie. 

DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière (beschermlaagje) te herstellen. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties.

Op maat gemaakte DMS® crème met serums kan je zowel voor ’s ochtends als ’s avonds gebruiken.


In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel