Anti-pigment behandeling

€84,95

60min.

Een anti-pigment behandeling wordt bij de PvH op verschillende manieren uitgevoerd. Door plaatselijk pigment te coaguleren (als het ware afschrappen van pigment), een grote oppervlakte van hyper-pigmentatie te laseren (flitslicht elimineert pigmentcellen) of te behandelen met fruitzuurpeeling (huid afpeelen). Een kuur behandeling van zes behandeling (om de 4-8 weken) geeft het mooiste resultaat. Dit omdat de pigmentcellen in onderliggende huidlagen liggen en de huid heeft tijd nodig om te herstellen en geëlimineerde pigmentcellen los te laten. 

Het is belangrijk om hyper-pigmentatie zowel in de praktijk als thuis op een juiste manier te behandelen. Gebruik daarom door de PvH aanbevolen producten. 

De behandeling bestaat uit:

🌿 Diepte reiniging d.m.v. een enzympeeling of een reiniging wat bij jouw huid past.

🌿 Onzuiverheden en eventueel gerstekorrels (max. 10 st.) verwijderen. Bij meer gerstekorrels komt een toeslag.

🌿 Je huid behandelen met een techniek die het beste bij je huid past.

🌿 Je huid herstellen met serums i.c.m. lichttherapie die pigment remmend werken

🌿 De behandeling wordt afgesloten met een product op maat voor een optimaal herstel.

🌿 Indien gewenst krijg je advies voor thuis om het effect van de behandeling te verlengen. 

Wil je meer weten over je huidconditie, zoals: vochtpercentage, collageen en elasticiteit van je huid, pigmentatie, je huidtype en of je huidbarrière gezond is? Dan kan je eventueel deze behandeling boeken in combinatie met een huidanalyse!

Als jij voor de huidanalyse komt, dan is het belangrijk dat jij je huid niet wast, nat maakt en reinigt (bij opstaan 's ochtends niks met de huid doen). Dat is belangrijk voor de metingen zodat de huidconditie goed wordt gemeten. 

Maak een afspraak online. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel