Acné huid

€59

60min.

met vergoeding via verzekering

Acné behandeling duurt tussen 60 min. (bij jonge huid korter vanwege geen extra's zoals wenkbrauwen modelleren) en bestaat uit:

- je huid reinigen,

- verwijderen van puistjes en mee-eters,

- herstellen en verzorgen.

De huid wordt gekalmeerd en ontstekingen worden geremd. Bij matige ontstekingen wordt lymfedrainage massage toegepast. Dat helpt ontstekingen te remmen en sneller onderhuids via lymfesysteem afvalstoffen af te voeren. Tijdens reiniging wordt Infrarood therapie toegepast, wat op de huid desinfecterend en ontstekingsremmend werkt. Ook bevordert Infrarood therapie herstelvermogen van de huid en stimuleert de stofwisseling in de huid. Op het einde van behandeling wordt Lichttherapie toegepast om de propioni (acné) bacterie op de huid te remmen en herstelvermogen van de huid te bevorderen. Thuis is het verstandig met de juiste verzorgingsproducten te gebruiken, anders krijg je de ontstekingen snel terug. Stress, voeding en levensstijl spelen hierbij ook een belangrijke rol. De PvH adviseert jou graag hierover in de praktijk.
Bij acné huid kan een fruitzuur peeling of laser (SSR technologie) toegepast worden om talgproductie te reduceren en ontstekingen te remmen. Dat gebeurt in overleg. Acné littekens kunnen door middel van micro-needling, fruitzuren peeling of microdermabrasie behandeld worden. Dat hangt van je huidconditie af. Voor deze huidverbeternde technieken zit een €10 toeslag bij.

Voor meer info kan je komen voor een intakegesprek. Voor vergoeding vraag bij je verzekering. Sommige verzekeringen willen een verwijzing van een huisarts of dermatoloog. Dat kan jij alvast regelen voordat jij voor een behandeling bij de PvH komt. Jij kunt bij de PvH een afspraak online maken.

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel