Elektrisch epileren

Ontharen met de blend methode

Per 15 min. €39,95

Elektrisch ontharen is een ontharingsmethode waar met de stroom en warmte wordt gewerkt. De haarfollikel wordt geleidelijk vernietigd. Deze methode is vooral handig voor het licht haar in het gelaat. De blendmethode is een arbeidsintensieve techniek en is niet pijnvrij. Kijk eerst voor de mogelijkheden met het SHR technologie.

Hoe werkt het?

Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van zowel gelijk- als wisselstroom. De gelijkstroom brengt een elektrolyse proces op gang (in water opgeloste geïoniseerde verbindingen worden gesplist) waardoor het loogproces in de haarfollikel ontstaat. Dit proces wordt versneld door tegelijkertijd wisselstroom toe te voegen (thermolyse/warmte). Het loog dat in de haarfollikel ontstaat werkt oplossend op de kiemcellen in de follikel. Zo wordt het haar in de anagene (groeifase) vernietigd. Bij het herhalen van deze behandeling zal het haar niet meer terug groeien. 

Zou jij deze behandeling willen ondergaan, mail eerst de PvH voor meer info i.v.m. de contra-indicaties of maak alvast een afspraak online.

 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel