Definitieve ontharing

Safe Hair Removal

Gelaat:

één zone* in het gelaat 15 min. €34,95 / kuur* €29,95

extra zone naar keus +5 min. + €9,95

*één zone is: boven lip, onder lip, kin, neus, voorhoofd, wang, kaaklijn, oren...

🌿 SHR werkt op Optimum Pulse light Technologie (OPT). Een verbeterde versie van IPL, maar werkt niet op pigment. Dus minder gevaar voor verbranding! 

🌿 Bij OPT worden filters toegepast op verschillende haar- en huidtypes. Hierdoor kan blond- en rood haar en donshaartjes behandeld worden.

🌿 Door ''sliding techniek'' is de behandeling aangenamer dan met een conventionele systeem.

🌿 Het voordeel van OPT is dat er d.m.v. de verschillende filters effectiever en sneller gewerkt wordt. Het filter wordt aanpassen op de huidtype.

🌿 OPT werkt in de lederhuid en vernietigt eiwitten in het haarzakje i.p.v. pigment waardoor behandeling voor gepigmenteerde huid mogelijk is. 

🌿 Met SHR technogogie wordt de opperhuid gekoeld tot 0 graden en daarom kunnen de behandelingen zelfs in de zomer plaats vinden.

🌿 SHR technologie werkt op lagere temperatuur waardoor de kans op verbranding minimaal is.

🌿 SHR behandeling is korter door ''sliding techniek'' omdat grotere oppervlaktes sneller behandeld kunnen worden.

🌿 OPT techniek kan gecombineerd worden met E-light techniek (Intensive Pulse Light (IPL) met Bi-Polair Radio Frequentie (RF)) voor een beter resultaat. 

🌿 SHR is een nieuwe geavanceerde techniek voor definitieve ontharing zonder pijn!

Hoe werkt SHR definitieve ontharing?

De klassieke methodes (laser, ipl,vpl,cpl…) richten zich op melanine in de haartjes. Het doel van het SHR systeem is voornamelijk het eiwit in de stamcellen die nieuwe haren produceren definitief te verwijderen.
Omdat de focus op de stamcellen ligt, kunnen donkere huidtypes en pigmentarme, fijne haartjes, - blond, grijs, rood- vanaf nu succesvol worden behandeld.

SHR werkt met een lage temperatuur, maar een hoge optische energie en veelvoudige pulsen. Het behandeloppervlak wordt verwarmd tot maximaal 45 graden, waarbij het omliggende weefsel fungeert als energiereservoir. Zo krijgen de haarfollikels en de stamcellen ook de temperatuur van het omliggende weefsel. De kans op verbranding is hierdoor minimaal, in tegenstelling tot andere methodes.

Deze nieuwe technologie werkt op ''sliding-method''. Dit betekent dat er met het handstuk over de behandelzone wordt gegleden i.p.v. gestempeld. Door deze ''sliding-method'' is de SHR behandeling kort, comfortabel en bereikt alle plaatsen. Tijdens de behandeling wordt ook contactkoeling toegepast om de bovenste huidlaag te beschermen. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een lichte prikkeling.

Voorbereiding

🌿 Minimaal 4 tot 6 weken voorafgaand aan de eerste behandeling niet meer epileren of harsen. Dit geldt gedurende het gehele behandelingsproces. Tijdens de behandelingen door kan je gewoon scheren.

🌿 3 dagen voor en 3 dagen na de behandeling het te behandelen gebied niet blootstellen aan de zon of zonnebank. De huid mag niet geïrriteerd of verbrand zijn.

🌿 1 a 2 dagen voor de behandeling het te behandelen gebied zorgvuldig scheren. 

🌿 Controleer je medicijnen. Mogelijk zijn er medicijnen bij die lichtovergevoeligheid veroorzaken. Mocht er zich tijdens de behandelperiode een wijziging voordoen in jouw medicijngebruik, dan dien je dat te melden.

🌿 Voor de behandeling géén vette crème, lotion, parfum(-zeep), make-up of deodorant op de te behandelen gebieden gebruiken! Bij behandeling van de bovenlip, op de dag van de behandeling geen long lasting lipstick of lipliner gebruiken.

Nabehandeling 

🌿 Direct na de behandeling kan roodheid van de huid optreden of oedeem rond de haarfollikel. 
🌿 Tot 3 dagen na de behandeling direct zonlicht en zonnebank vermijden. Is dit onvermijdelijk dan het behandelde huidgebied beschermen met een zonnecrème met minimaal SPF 30.
🌿 Na 3 behandelingen worden de eerste resultaten met je doorgenomen. Dit om enig inzicht te verschaffen over het verloop van de vervolgsessies.

Onderhoud

Afhankelijk van uw haargroei is te adviseren 1 à 2 onderhoudsbehandelingen per jaar te ondergaan om het resultaat optimaal te houden. De haarwortels die zijn geflitst in de groeifase zijn dermate beschadigd dat hier nooit meer een haar uit kan groeien. Zij zijn “gecoaguleerd” = hun eiwitstructuren zijn op microscopisch niveau samengekleefd en dat is iets wat het lichaam niet meer kan repareren. Echter, gemiddeld is 70% van de haarwortels actief. Ter bescherming van de huid kunnen uit de resterende haarwortels haren gaan groeien, stuk voor stuk naarmate u ouder wordt en bijvoorbeeld bij hormonale veranderingen.

Hoe werkt het biologische proces in ons lichaam qua definitief ontharen?
Het haar groeit in 3 verschillende fases:
🌿 De anagene fase
🌿 De katagene fase
🌿 De telogene fase

De anagene fase is de actieve groeifase.
Tijdens de katagene fase komen haargroei en pigmentvorming tot stilstand en de haar wordt slechts boven de haarfollikel uitgeschoven.
De telogene fase is de rustfase. Alleen zichtbaar groeiend haar kan behandeld worden: dat zijn de haren in de anagene fase. Loszittend, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert onvoldoende licht en kan niet effectief behandeld worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.
De haarzakjes die effectief behandeld zijn kunnen nooit meer een haartje produceren.U mag uitgaan van 80% tot 90% haarreductie. 100% glad worden is niet realistisch. Helaas zijn er onder onze huid haarzakjes die slapen of slechts licht dons produceren. Deze kunnen door hormoonveranderingen wakker worden in een later stadium in ons leven, bijvoorbeeld bij zwangerschap, menopauze, gebruik van medicijnen (antibiotica, hormoonpreparaten).

Het betekent wel dat u jarenlang verlost kunt blijven van ongewenst lichaamshaar. Het kan gebeuren dat er wat beharing terugkeert, maar nooit meer van dezelfde dichtheid. In dat geval heeft u een enkel onderhoudsbeurtje nodig.

Prijzen:

Bovenlip: €29,95 / €24,95*

Kin: €29,95 / €24,95*

Bovenlip & kin: €39,95 / €34,95*

Wangen: €29,95 / €24,95*

Hele gezicht: €59,95 / €54,95*

Oksels: €49,95 / €44,95*

Bovenarmen: €59,95 / €54,95*

Onderarmen: €59,95 / €54,95*

Hele armen: €89,95 / €84,95*

Schouders: €54,95 / €49,95*

Borst man: €74,95 / €69,95*

Buik: €74,95 / €69,95*

Hele rug: €114,95 / €104,95*

Bikinilijn: €49,95 / €44,95*

Volledige bikinilijn: €59,95 / €54,95*

Billen: €59,95 / €54,95*

Bovenbenen: €114,95 / €104,95*

Onderbenen: €114,95 / €104,95*

Hele benen: €179 / €169*

*Prijs van een kuur behandeling van zes behandelingen en betaling in één keer.

Maak afspraak online

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel