Huidverbeterende massage

€44,95

20-30min.

Bindweefsel massage stimuleert de doorbloeding, voert de afvalstoffen af, vermindert verklevingen in de huid en verstevigt het onderhuidsbindweefsel. Dat wil zeggen dat de stofwisseling beter wordt, dat de huid steviger aanvoelt, de teint egaler wordt en de rimpels vervagen.

Natuurlijke facelift massage is een techniek dat gezichtsspieren corrigeert, werkt liftend en rimpels verzacht. D.m.v. cupping wordt je huid gestimuleerd voor vernieuwingsproces en voor het beter functioneren van onderhuidbindweefsel. 

Lymfedrainage massage stimuleert de lymfe doorstroom. Lymfedrainage bevordert het herstel van de huid, voert afvalstoffen af en werkt ontsteking remmend. Werkt goed bij acné en/of atrofische / eczeem huid, bij de vocht wallen, gezwollen ogen en bij een vocht.

Je kunt deze massages combineren met L.E.D. Lichttherapie voor meer resultaat. Meer info

De PvH adviseert een kuur van zes massages te ondergaan om een huidverbeterende effect te krijgen. De kuur kan wekelijks of om de week ondergaan worden voor een sneller en mooier resultaat. Je kunt alvast een afspraak of een hele kuur online inplannen.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel