Probleem huid (couperose/rosacea/eczeem)

€74,95

met een huidverbeterende techniek + €10

60min.

Rosacea, couperose, eczeem, psoriasis huid of huid met veel gerstekorrels en periorale dermatitis

Bij de rosacea huid is sprake van een chronische ontsteking. Bij eczeem en psoriasis huid spreek je over de huidbarrière stoornis. Bij couperose huid is de huidbarrière verdund waardoor adertjes op de oppervlakte komen te liggen. Gerstekorrels ontstaan door te droge huid en periorale dermatitis door te veel verschillende producten te gebruiken waardoor overgevoeligheidsreactie op de huid ontstaat. Ook kan de huid steeds slechte lipiden te verdragen.

Bij al deze huidaandoening richt zich de PvH op het hestellen de huidbarrière functie en het verbeteren van je huidconditie op een natuurlijk manier. Hiervoor worden verschillende behandeltechnieken in de praktijk toegepast en met juiste verzorging thuis pak je huidklachten optimaal aan waardoor de kans op herstel vrij groot is! 

Bij huidverbeterende technieken wordt gewerkt met E-light technologie (Intensive Pulse Light (IPL) met Bi-Polair Radio Frequentie (RF)), coagulatie techniek toegepast bij couperose (adertjes dichtslibben) of gerstekorrels om huid te openen zonder te veel schade aan de huid toe te brengen (bij meer dan 10 gerstekorrels). Fruitzuur peeling is een techniek om ontstekingen te remmen en huid herstellen van binnenuit. En dermatologische cosmetica die absoluut een verschil maakt in de opbouw van de huidbarrière. Welke techniek het beste bij jouw huid past, zal de PvH jou adviseren in de praktijk.

De behandeling bestaat uit:

🌿 Diepte reiniging d.m.v. een enzympeeling of een reiniging wat bij jouw huid past.

🌿 Onzuiverheden en eventueel gerstekorrels verwijderen. 

🌿 Je huid behandelen met een techniek die het beste bij je huid past.

🌿 Je huid herstellen met serums op maat i.c.m. lichttherapie passend bij je huid. 

🌿 De behandeling wordt afgesloten met een product op maat.

🌿 Indien gewenst krijg je advies voor thuis om het effect van de behandeling te verlengen.

Wil je meer weten over je huidconditie, zoals: vochtpercentage, collageen en elasticiteit van je huid, pigmentatie, je huidtype en of je huidbarrière gezond is? Dan kan je eventueel deze behandeling boeken in combinatie met een huidanalyse!

Als jij voor de huidanalyse komt, dan is het belangrijk dat jij je huid niet wast, nat maakt en reinigt (bij opstaan 's ochtends niks met de huid doen). Dat is belangrijk voor de metingen zodat de huidconditie goed wordt gemeten. 

Maak afspraak online. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel