Grove poriën reducerende behandeling

€84,95

60min.

Heb jij last van grove poriën en wil je daar vanaf? Dat kan! De PvH gebruikt hiervoor twee technieken die meest effectief zijn: fruitzuur peeling of laser (SSR technolgie). Bij fruitzuur peeling behandeling is het belangrijk dat jij de zon vermijdt. Doe je dat niet, dan loop je risico op hyper-pigmentatie. Vind je het moelijk om de zon te vermijden, boek dan deze behandeling beter in de periode van oktober t/m maart. Om het effect te zien moet je deze behandeling in een kuur van 6 behandelingen om de 4-8 weken ondergaan. Ook juiste verzorging thuis is net zo belangrijk om het effect van de behandeling te zien.

De behandeling bestaat uit:

🌿 Diepte reiniging d.m.v. een enzympeeling of een reiniging wat bij jouw huid past.

🌿 Onzuiverheden en eventueel gerstekorrels (max. 10 st.) verwijderen. Bij meer gerstekorrels komt een toeslag.

🌿 Je huid behandelen met een poriën reducerende techniek. Dit wordt samen met jou afgestemd en een behandelplan gemaakt.

🌿 Je huid herstellen met serums i.c.m. lichttherapie die poriën reducerend werken

🌿 De behandeling wordt afgesloten met een product op maat.

🌿 Indien gewenst krijg je advies voor thuis om het effect van de behandeling te verlengen.

Wil je meer weten over je huidconditie, zoals: vochtpercentage, collageen en elasticiteit van je huid, pigmentatie, je huidtype en of je huidbarrière gezond is? Dan kan je eventueel deze behandeling boeken in combinatie met een huidanalyse!

Als jij voor de huidanalyse komt, dan is het belangrijk dat jij je huid niet wast, nat maakt en reinigt (bij opstaan 's ochtends niks met de huid doen). Dat is belangrijk voor de metingen zodat de huidconditie goed wordt gemeten. 

Maak afspraak online. 

 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel