Collageen stimulerende behandeling

€69,95

60 min.

Voelt je huid vaal en verliest elasticiteit? Dan is deze behandeling geschikt voor jou! Tijdens de collageen stimulerende behandeling worden producten ingezet die de vorming van collageen-en elastine vezels stimuleren. Dit wordt i.c.m. de lichttherapie gedaan. Ook wordt  de bindweefselmassage toegepast om je huid optimaal te stimuleren voor het aanmaken van collageen-en elastine vezels. Deze behandeling is geschikt vanaf 30 jaar, afhankelijk van de huidconditie. 

Deze behandeling bestaat uit: diepte reiniging, bindweefsel massage, lichttherapie (rode kleur: collageen aanmaak) i.c.m. een anti-aging masker en verzorging. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.

Wil je meer weten over je huidconditie, zoals: vochtniveau, je huidtype, elasticiteit, pigmentatie enz.? Dan kan je eventueel deze behandeling boeken in combinatie met een huidanalyse!

De huidanalyse kost € 39,95 en duurt 30 min. In combinatie met deze behandeling krijg je 10 euro korting. 

Als jij voor de huidanalyse komt, dan is het belangrijk dat jij jouw huid niet gewast, nat gemaakt en gereinigd hebt! Dat is belangrijk voor de metingen zodat de huidconditie goed gemeten kan worden. 

Maak afspraak online.

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel