BioSkinJetting

v.a. €59,95

v.a. 15min.

De prijs is voor ± 10 stuks rimpels en 1 á 2 littekens. Bij elke extra plekje komt een toestag +5

BioSkinJetting is het natuurlijk alternatief voor inspuitingen. Deze unieke methode is gebaseerd op een simpele en doeltreffende procedure 'subcision' genaamd. De New Yorkse dermatologen Norman en David Orentreich hebben deze techniek ontwikkeld om littekens (vooral acné) en rimpels te verminderen.

Subcisie wordt gedaan wanneer er weefselvezels de huid naar beneden trekken en oneffenheden met name kuiltjes veroorzaken. Subcisie is een methode die dergelijke vezels snijdt d.m.v. een naaldje die in de huid wordt ingebracht. Deze procedure veroorzaakt kleine kneuzingen en roodheid, die na een paar dagen verdwijnen. Met deze techniek wordt de vorming van nieuwe collageen gestimuleerd en oneffenheden verzacht. De rimpel wordt als het ware gelift en lichaamseigen collageen vult een natuurlijke wijze de rimpels op. 

Voordelen:

🌿 Geen botox of andere gifstoffen,

🌿 Geen risico op bijwerkingen of allergien,

🌿 Werkt zonder inspuiting,

🌿 Natuurlijk resultaat.

Om littekens of rimpels te verminderen zijn er ongeveer zes behandelingen nodig om gewenst resultaat te bereiken. Voor rimpels werkt het mooist om de zone elke 8-10 weken te behandelen zodat je huid nieuwe collageen blijft aanmaken.  

Maak een afspraak online. 

 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel