BioSkinJetting

v.a. €59,95

15-45min.

BioSkinJetting is het natuurlijk alternatief voor inspuitingen. Deze unieke methode is gebaseerd op een simpele en doeltreffende procedure 'subcision' genaamd. De dermatologen Norman en David Orentreich (New York) ontwikkelden in 1991 subcision om littekens (vooral acne) en rimpels te verminderen.

Subcisie wordt gedaan wanneer er weefselvezels zijn die de huid naar beneden trekken en oneffenheden veroorzaken. Subcisie is een methode die dergelijke vezels snijdt d.m.v. een naaldje die in de huid wordt ingebracht. Deze procedure veroorzaakt kleine kneuzingen, die na één of twee weken zullen verdwijnen. Deze kneuzingen stimuleren de vorming van collageen en helpen oneffenheden van de huid te vullen.

Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. Deze anti-rimpel of litteken behandeling is gebaseerd op het regenererende vermogen van de huid. De rimpel of litteken wordt als het ware gelift en gestimuleerd om nieuwe collageen- en elastine vezels te vormen. Dit lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpels of het diepere gelegen littekens op. Stapsgewijs worden ze dus steeds minder diep. 

Voordelen:

🌿 Snel zichtbaar,

🌿 Natuurlijk resultaat,

🌿 Werkt zonder inspuiting,

🌿 Geen botox of andere gifstoffen,

🌿 Geen risico op allergie.

Zone behandeling:

🌿 neus en tussen de wenkbrauwen,

🌿 rimpels bij de ogen,

🌿 boven en onder lip,

🌿 kin en mondrimpels,

🌿 wangen,

🌿 voorhoofd,

🌿 hals,

🌿 decolleté.

Maak afspraak online. 

© 2021 - 2023 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel