Manicure

Manicure basis (nagels vijlen en nagelriemen bijwerken) €29,95

30 min.

Manicure met organische lak €34,95

45 min.

Manicure met gellak €42,50

60 min.

Laat je nagels en handen weer stralen!

Je handen zijn je persoonlijke visite kaartje. De handen zijn na jouw gezicht het meest zichtbare deel van het lichaam en worden daarbij ook het meest blootgesteld aan de invloeden van buitenaf. Denk maar aan zon, regen, wind, kou en het veelvuldig handen wassen met zeep. Bovendien tonen jouw handen jou ware leeftijd. Het is daarom geen overbodige luxe om jouw handen regelmatig te laten verzorgen met een manicure behandeling.

Bij de PvH kan je terecht voor een klassieke manicure behandeling, maar ook jouw nagels laten lakken of kleuren met de gellak.

Jij kunt deze behandeling online boeken.


SpaRitual nagellak staat voor een milieubewuste keus. 100% veganistisch, vrij van DBP, formaldehyde tolueen én zonder verwerking van visschubben. De gepatenteerde antislip grip en de natuurlijke ingrediënten van de lakken maakt SpaRitual lak uniek. 


Kiezen voor Yong Nails Mani-Q is kiezen voor kwaliteit. Mani-Q is speciaal ontworpen voor mensen die geen kunstnagels willen, maar wel een versteviging van natuurlijke nagels. De gellak voldoen aan hoge eisen en is ook in allerlei kleuren te verkrijgen. Perfecte finish en een goed bescherming die weken lang houdt! 


Caption lak heeft het allemaal: makkelijk thuis aan te brengen, binnen enkele seconden touch-dry en met de look van een gel zónder lamp. De lak kan tot wel 9 dagen blijven zitten en is binnen enkele seconden weer te verwijderen met polish remover.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel