Praktijk

Huidspecialist in huidverbetering en huidherstel

Wist je dat de huidherstel al huidverbetering is? Want een gezonde huid ziet er mooi uit en veroudert minder snel. Een goede huidconditie is te vergelijken met een goede conditie van je lichaam. Je moet er moeite voor doen om mooie resultaten te halen!

Wil je een topconditie van je huid? Dan ben je bij de Praktijk voor Huidverbetering op het juiste adres! Hier is het motto:

Stralend-Zelfverzekerd-Goed in m'n vel!

De behandelingen worden uitgevoerd door Rasa, oprichter van de praktijk, werkzaam sinds 2012 in de beauty branche. Sindsdien veel kennis opgedaan over de huid, ingrediënten en hoe de huid het beste te ondersteunen van binnenuit.

In de praktijk wordt gewerkt volgens de principes van Corneotherapie, opbouw van de huidbarrière en de huid weer gezond te maken. Want een gezonde huid is een mooie huid.

ANBOS gediplomeerd huidspecialist, geregistreerd bij SKIN register.

In de praktijk wordt gewerkt met dermatologische cosmetica, product dat in staat is je huidbarrière (beschermlaagje) te herstellen. Want bij een gezonde huidbarrière verlopen alle huidprocessen in balans. Denk aan goede collageen vorming, goed vochthuishouding in je huid, vervuiling wordt beter geweerd e.d. Verzorg je huid met de juiste cosmetica en 80% van je huidklachten zullen verdwijnen!

Praktijk voor Huidverbetering Hilversum

De PvH vindt het belangrijk om jou een product aan te bieden zonder schadelijke stoffen. Door beschadigingen op je huid raakt de beschermfunctie van je huid ontregeld en dat leidt tot klachten zoals droge, trekkerige, rode en geïrriteerde huid. Zelfs tot huidklachten zoals: rosacea, acné, eczeem en proriasis. Stop het beschadigingsproces en je huidklachten zullen verdwijnen!

Je behaalt 60% resultaat met de juiste dagelijkse verzorging, de andere 40% middels behandelingen. De nadruk ligt op JUISTE ingrediënten, anders richt je je huid schade aan en het resultaat blijft uit. Wil je 100% resultaat, zet je er dan voor 100% in! Laat je adviseren in de praktijk!

De PvH werkt volgens het principe van Corneotherapie, opbouw van de huidbarrière functie zodat je huid optimaal functioneert en een topconditie bereikt. Met een top conditie zal je huid minder snel verouderen en ziet er mooi uit! Wil je meer weten over je huidconditie? Kom dan langs voor een huidanalyse! N.a.v. de huidanalyse krijg je advies op maat.

Ben jij ook geïnteresseerd in de huidverzorging en wil je meer weten over je huid? Dan beveelt Rasa jou het boek ‘de Huid’ van Yael Adler aan. Hier leer je basiskennis over de huid, feiten en fabels. Dat helpt de werking van je huid beter te begrijpen en de juiste keuzes te maken in verzorgingsproducten. Dat helpt ook Rasa jou beter te begeleiden naar een topconditie van je huid! Want hier is een motto:

Stralend-Zelfverzekerd-Goed in m'n vel!

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel