Praktijk

Huidspecialist in huidverbetering en huidherstel

Wist je dat huidherstel al een huidverbetering kan zijn? Want een gezonde huid ziet er mooi uit en veroudert minder snel. Een goede huidconditie is te vergelijken met een goede conditie van je lichaam. Het is hard werken, maar wel de moeite waard! 

Wil je een topconditie van je huid? Dan ben je bij de Praktijk voor Huidverbetering op het juiste adres! Hier is niet voor niets het motto:

Stralend-Zelfverzekerd-Goed in m'n vel!

Ik ben Rasa van der Sluis, de oprichter van de Praktijk voor Huidverbetering en werkzaam sinds 2012 in de beauty branche. Ik ben sinds die tijd veel bezig om mijn kennis uit te breiden over de huid zodat ik iedereen op weg kan helpen naar een gezonde huid. Ik ben een ANBOS gediplomeerd huidspecialist, geregistreerd bij SKIN register en is gespecialiseerd in acné- en ontharingsbehandelingen die door verzekering worden vergoed. Hiernaast ben ik corneotherapeut.


Paktijk en producten

In de praktijk wordt gewerkt met dermatologische cosmetica van Dermaviduals. Dermatologisch wil zeggen dat het product in staat is je huid/huidbarrière te herstellen. Dermaviduals is het enige merkt die er in geslaagd is om de Derma Membrane Structuur crème te ontwikkelen die je huidbarrière herstelt. Want een gezonde huidbarrière is een gezonde huid. En een gezonde huid is een mooie huid!

Derma Membrane Structuur verzorging heeft huid identieke stofjes en herstelt de huid op een natuurlijke manier. Door beschadigingen op de huid raakt de beschermfunctie ontregeld en dat lijdt tot klachten zoals droge, trekkerige, rode en geïrriteerde huid. Stop het beschadiging proces en voorkom  huidklachten.  Verzorg je huid met de juiste cosmetica, dat zullen 80% van je klachten verminderen. Laat je adviseren in de praktijk!

Praktijk voor Huidverbetering Hilversum

De PvH vindt het belangrijk om jou een product aan te bieden zonder schadelijke stoffen. In Dermaviduals vind je GEEN conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen (synthetische stoffen), minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die de huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen die de huid uitdrogen) en alcohol denat. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten, is dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

Je behaalt 50% resultaat met de juiste dagelijkse verzorging, de andere 50% resultaat bouw je op middels behandelingen. De nadruk ligt op JUISTE ingrediënten, anders richt je je huid meer schade aan en het resultaat blijft uit. Wil je 100% resultaat, zet je dan voor 100% in! Laat je adviseren in de praktijk!

De PvH werkt volgens het principe van Corneotherapie, opbouw van de huidbarrière functie zodat de huid optimaal functioneert en een topconditie bereikt. Met een top conditie zal je huid minder snel verouderen en ziet er mooi uit! Wil je meer weten over jouw huidconditie? Dan kan je langskomen voor een huidanalyse! Een afspraak kun je online maken. Na de huidanalyse krijg je van de PvH een advies op maat. Daarna desgewenst  biedt de PvH jou een behandelplan aan.  Elke huid is anders, dus andere behoeftes!

Ben jij ook geïnteresseerd in huidverzorging en wil je meer weten over de huid? Dan beveelt Rasa jou het boek ‘de Huid’ van Yael Adler aan. Hier lees je basiskennis over de huid, over de feiten en fabels. Dat helpt je de werking van je huid beter te begrijpen en de juiste keuzes te maken in verzorgingsproducten. Dat helpt Rasa ook jou beter te begeleiden naar een topconditie van je huid! Want hier is een motto:

Stralend-Zelfverzekerd-Goed in m'n vel!

© 2021 - 2023 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel