Oogverzorging

Beste klant,

Ben je klant van de PvH of wil je klant worden, dan kan je producten online bestellen en advies op maat via WhatsApp (+31617403539) vragen.

Gebruik je de webshop voor het eerst, maak dan een account aan zodat je de prijzen te zien krijgt en daarna kan je een bestelling online plaatsen.

Let op! I.v.m. de drukte kan je bestelling 2-3 dagen later geleverd worden dan gebruikelijk. Alvast bedankt voor je geduld en begrip. De PvH wenst jou veel shopplezier!


De PvH wil je alvast laten weten dat er in de volgende periodes niet mogelijk is om producten te halen en dat er geen internet bestellingen worden opgestuurd:
🚩Tussen 15 en 25 juni,
🚩Tussen 27 juli en 19 augustus.

 Alvast bedankt voor je begrip en geduld!

 • Lidlotion
  Lidlotion

  Dermaviduals® Lidlotion is verzorging voor droge, gevoelige ogen en oogleden zoals lenzendragers zodat de ogen niet kunnen uitdrogen. De pH-waarde van de ogen wordt aangepast dankzij liposomen, hyaluronzuur, vitamine A en E...

 • Oogcrème
  Oogcrème

  Dermaviduals® Oogcrème is geschikt voor een dunne huid rondom de ogen. Ceramine, olijfolie, shea botter stabiliseren de huidbarrière en voeden de huid. Anti-aging ingrediënten zijn: co-enzym Q10, Kigelia extract en Hyaluronzuur...

 • Ooggel Plus
  Ooggel Plus

  Dermaviduals® Ooggel met hyaluronzuur en muisdoorn extract voor intensieve hydratatie, herstel en minder rimpels. D-panthenol heeft gladmakende effect. Komkommer extract werkt kalmerend. Geschikt als oog- ee lippenverzorging...

 • Oogverzorging op maat
  Oogverzorging op maat

  Geef aan welke ingrediënten je graag gemeld wilt hebben. Bv Hyaluron conc., vit A en Boswellia. Kies voor 3 serums omdat dit door de huid het beste wordt opgenomen. Combineer met DMS crème zodat de serums goed in de huid blijven.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel