Vitaminen meting

​​De PvH streeft er naar om advies zoveel mogelijk op maat te kunnen aanbieden. Elk lichaam en elke huid is anders. De PvH heeft veel kennis over de huid en kan advies op maat bieden. Bij de PvH kun je naast een huidanalyse ook vitaminen meting laten doen om je huid optimaal van binnenuit te ondersteunen.

Wat kan er gemeten worden?

🌿 Je huidconditie,

🌿 Celveroudering / anti-aging,

🌿 Collageen,

🌿 Vitamine analyse,

🌿 Mineralen / spoorelementen,

🌿 Aminozuren.

De uitslag van de meting is direct te zien. De testresultaten gelden als referentie en niet als diagnostische conclusie. Metingen worden gedaan d.m.v. bioresonantie methode.

Hoe werkt bioresonantie?

Bioresonantie kun je vergelijken met een radio. Elke zender heeft eigen frequentie. Alles in universum heeft eigen frequentie, wij dus ook, onze organen en cellen. Radiofrequenties zijn onzichtbare trillingen die uitlezen kunnen worden. Ook onze lichaam gebruikt signalen (net als radio) om informatie te sturen. Alle atomen hebben een eigen elektromagnetische lading (golven, trillingen en frequenties). Door de verschillende samenstellingen van stoffen ontstaan er unieke trillingspatronen. Elke cel, bacterie, gifstof en vitamine heeft dus zijn eigen frequentie (trilling).

Met een bioresonantie apparaat kunnen deze trillingen gemeten worden. Vergelijkbaar met hoe een radio de radiofrequenties opvangt, maar dan veel complexer. Als je weet welk trillingspatroon een orgaan hoort te hebben en welk trillingspatroon een bepaalde gifstof heeft, dan kun je meten of deze aanwezig is in je lichaam. Zo kan je het hele lichaam scannen op tekorten en overactieve werking van de cellen.

Met het bioresonantie apparaat kan gemeten worden of je tekorten aan bepaalde vitamines of mineralen hebt. Zo kunnen tekorten gericht worden ingezet om je huid optimaal te ondersteunen van binnenuit.

Volledige meting kost €75.

Specifiek één onderdeel €35. En dan €10 per extra onderdeel.

Nameting na 3 maanden met €5 korting.

Nameting na 6 maanden met €7,50 korting.

Nameting na 9 maanden met €10 korting.

Nameting na 12 maanden met €12,50 korting.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel