Vitaminen meting

​​De PvH streeft er naar om advies zoveel mogelijk op maat te kunnen aanbieden. Elk lichaam en elke huid is anders. De PvH heeft veel kennis over de huid en kan advies op maat bieden. 
Nu is het tijd om advies uit te breiden en zowel buiten als binnen met elkaar te verbinden.
Binnenkort kan jij bij de PvH naast een huidanalyse ook een meting laten doen om vitaminen en mineralen in je lichaam te meten zodat je huid optimaal van buiten en binnen wordt ondersteund.

Met de Bioresonantie Analyser wordt de opgeslagen energie in het lichaam gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen energetische trilling of frequentie. Alles op aarde, dus ook wijzelf, heeft een elektromagnetische veld. Dat kan gemeten worden a.d.h. van Bioresonantie methode.

De Bioresonantie is pijnloos en veilig. Door elektrodes vast te houden wordt je lichaam gescand en alle lichaamsfrequenties gemeten. De elektromagnetische golven die door het lichaam worden uitgezonden, worden geregistreerd en in verschillende waarden ingedeeld, zoals te kort of verhoogd. In de analyse krijg je te zien of er sprake is van verstoringen in je lijf. De uitslag van de meting is direct te zien. N.a.v. de analyse weet je welke aanpassingen je moet doen in je voeding, levensstijl of welke vitaminen en mineralen moet je aanvullen/minderen.

De testresultaten gelden als referentie en niet als diagnostische conclusie. Met de Bioresonantie Analyzer kun je binnen een paar minuten verschillende gebieden van het lichaam meten zoals:

🌿 Algehele gezondheid,

🌿 Je huidconditie,

🌿 Celveroudering / anti-aging,

🌿 Collageen,

🌿 Vitamine analyse,

🌿 Mineralen / spoorelementen,

🌿 Aminozuren,

🌿 Lever,

🌿 Darmfunctie.

Collageen is meer dan alleen een anti-aging middel

Collageen is het meest voorkomend eiwit in je lichaam, rijk aan aminozuur. Je zou kunnen zeggen dat collageen een soort ‘lijm’ is die delen van het lichaam, zoals bindweefsel en bloedvaten, bij elkaar houdt. Het is één van de belangrijkste bouwstenen voor je botten, huid, spieren, pezen en bindweefsel. Collageen zorgt voor stevigheid, elasticiteit van je huid, sterkere nagels en verbeterde haargroei. Je lichaam maakt collageen aan, alleen de productie na je 25ste neemt af. Eén van de zichtbare tekenen daarvan is dat je huid bijvoorbeeld minder stevig en soepel wordt.

Collageen werkt ook ontstekingsremmend. En is rijk aan het aminozuur glycine wat ontstekingen vermindert. Ons voedsel die rijk is aan koolhydraten, suikers en onze leefstijl met weinig beweging en stress, zijn de grote veroorzakers van ontstekingen. Ook zit er in onze voedsel onvoldoende voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vetzuren die essentieel zijn voor onze gezondheid. Daarbij zitten er vaak ongezonde vetten, geraffineerde suikers, pesticiden, kleur- en smaakstoffen in. 

De prijs voor een analyse is afhankelijk van de hoeveelheid te meten onderdelen.

Volledige meting kost €75.

Specifieke 3-4 onderdelen €45.

Nameting na 3 maanden met €5 korting.

Nameting na 6 maanden met €7,50 korting.

Nameting na 9 maanden met €10 korting.

Nameting na 12 maanden met €12,50 korting.

© 2021 - 2023 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel