Maskers

Gratis verzending bij een bestelling van 75 euro!​

Ben jij al klant van de PvH of wil je klant worden en Dermaviduals®️ producten bestellen? Dan moet jij eerst een persoonlijk account aanmaken om de prijzen te kunnen zien. Heb je vragen of wil jij advies op maat, mail dan de PvH naar info@praktijkvoorhuidverbetering.nl of app op 0617403539.

 • Dermaviduals® Masker op maat reinigt kalmeert hydrateert
  Dermaviduals® Masker op maat reinigt kalmeert hydrateert

  Dermaviduals® masker op maat reinigt je huid, kalmeert en hydrateert. Bestaat uit kaolin klei, serums en hydraterende componenten. Het masker dringt diep in de huid en verwijdert onzuiverheden zonder je huidbarrière aan te tasten.

 • Dermaviduals® DMS® vitamine masker anti-aging en voeding
  Dermaviduals® DMS® vitamine masker anti-aging en voeding

  Vitamine crème masker met de vitaminen A, C, E en D-Panthenol (pro-vitamine B5) voor het gezicht en lichaam. DMS® masker met vitaminen heeft een dubbele werking: bouwt de huidbarrière op en werkt als anti-aging/littekenherstel.

 • Epi Nouvelle Naturelle kalmeert hydrateert herstelt
  Epi Nouvelle Naturelle kalmeert hydrateert herstelt

  Epi Nouvelle Naturelle heeft een hydraterende, verkoelende en kalmerende werking. Als resultaat een extreem zachte en gladde huid. Verkregen uit plantaardige biopolymeer. 100% pure cellulose heeft unieke eigenschappen 10x vocht...

 • Dermaviduals® Algen masker voor vermoeide huid
  Dermaviduals® Algen masker voor vermoeide huid

  Dermaviduals® Algen masker geschikt voor het gezicht en lichaam. Heeft een sterk hydraterende en zuiverende werking. Geschikt voor een vochtarme, vermoeide en een verzwakte huid die hersteld moet worden.
  Te combineren met serums.

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel