Cryolipolyse (vet bevriezen)

Intake gratis

1 zone (1 opzetting) €129

1 zone (2 opzettingen) €179

30-90min.

Cryolipolyse wordt ook wel freeze sculpting of cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse techniek bevriest de onderhuidse vetcellen zodat het lichaam deze op een natuurlijke wijze afgevoert. Na de behandeling zal de huid ietsjes beurs aanvoelen, maar verder zal het je dagelijkse bezigheden niet beïnvloeden. Met de Cryolipolyse behandeling kan je precies het vet weghalen waar het nodig is. Het duurt 8-12 weken voordat je het resultaat ziet. Wanneer de vetcellen eenmaal verwijderd zijn, dan komen deze niet meer terug. Je zal ook merken dat je huid na deze behandeling strakker wordt.

De Cryolipolyse behandeling is geschikt voor mensen die een stabiel gewicht hebben en geen gezondheidsklachten. Kom daarom eerst voor een intake om te beoordelen of de behandeling voor jou geschikt is en hoeveel behandelingen jij eventueel nodig zou hebben. Het varieert per persoon tussen 3-6 behandelingen.

De Cryolipolyse behandeling is niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles strakker wordt. Tussen de behandelingen zitten 6-8 weken om de huid goed te laten herstellen en de vetreductie optimaal te minimaliseren.

Voordelen:

🌿  Meerdere zones  kunnen behandeld worden,
🌿 Afslanken waar je wilt,
🌿 Slechts drie tot zes behandelingen,
🌿 Bewezen effectief,
🌿 Niet pijnlijk en zonder ‘down time’,
🌿 Vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd,
🌿 Veilige behandeling, een beter alternatief voor liposuctie.

Behandelzones:

Behandeling voor één zone duurt tussen 30 en 50 minuten. Twee zones tussen 50 en 90 minuten. Hoe het in zijn werk gaat, kijk op deze introductie video. Het behandelgebied kan trekkerig en koud aanvoelen, maar na enkele minuten verandert het. De bijwerkingen die als gevolg van een behandeling kunnen optreden zijn minimaal en ongevaarlijk. Het gaat om lokale roodheid, blauwe plekken en een tijdelijke afname van de gevoeligheid van de huid. Deze eventuele bijwerkingen verdwijnen na verloop van tijd van zelf.

Maak afspraak online.

© 2021 - 2023 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel