Cryolipolyse (vet bevriezen)

1 zone (1 opzetting) €129

2 zones (2 opzettingen) €179

30-90min.

Cryolipolyse wordt ook wel freeze sculpting of cool sculpting genoemd. Cryolipolyse bevriest de onderhuidse vetcellen en het lichaam voert ze op de natuurlijke wijze af. Met deze behandeling kan je precies het vet weghalen waar het nodig is. Het resultaat is na 8-12 weken te zien omdat het lichaam tijd nodig heeft om de vetcellen af te voeren. Wanneer de vetcellen eenmaal verwijderd zijn komen deze niet meer terug. Je zal ook merken dat je huid na deze behandeling strakker wordt.

De Cryolipolyse behandeling is geschikt voor mensen die een stabiel gewicht hebben zonder gezondheidsklachten. Neem daarom eerst contact met de PvH op om te beoordelen of deze behandeling voor jou geschikt is. Hoeveel behandelingen jij eventueel nodig zou hebben hangt er van de dikte van je lichaamsvet af en wat je wensen zijn natuurlijk. Per behandeling verlies je 0,5-1 cm aan je lichaamsvet. Mensen die regelmatig bewegen zullen de vetcellen sneller en beter/meer afvoeren dan mensen met weinig beweging. 

Behandelzones:

De Cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om de rondingen van je lijf te shapen waardoor alles strakker wordt. Wil je het afvallen combineren met deze behandeling, pak dan tegelijk meer een gezonde levensstijl op.

Tijdens deze behandeling voelt het behandelde gebied trekkerig en koud aan. Na enkele minuten verandert dat en je voelt de koud niet meer. Dan kun je ontspannen, iets lezen of op je telefoon iets doen tot het apparaat zijn werk doet. Na de behandeling zal de huid beurs aanvoelen, met rode verkleuring (soms tot blauwe drukplekken) die van zelf binnen een week of twee wegtrekken. Behandeling van één zone duurt 30-50 minuten. Twee zones tussen 60-90 minuten. Kijk op deze introductie video hoe het in zijn werk gaat. 

Voordelen:

🌿 Bewezen effectief,
🌿 Niet pijnlijk en geen ‘down time’,
🌿 Vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam zelf afgevoerd,
🌿 Een goede alternatief voor liposuctie.

Maak alvast een afspraak online en geef aan hoeveel zones jij wilt behandeld hebben i.v.m. het serveren van voldoende tijd. Met vragen mail of app de PvH. De contactgegevens vind je hier.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel