Verzorging op maat

Beste klant,

Ben je klant van de PvH of wil je klant worden, dan kan je producten online bestellen en advies op maat via WhatsApp (+31617403539) vragen.

Gebruik je de webshop voor het eerst, maak dan een account aan zodat je de prijzen te zien krijgt en daarna kan je een bestelling online plaatsen.

Let op! I.v.m. de drukte kan je bestelling 2-3 dagen later geleverd worden dan gebruikelijk. Alvast bedankt voor je geduld en begrip. De PvH wenst jou veel shopplezier!


De PvH wil je alvast laten weten dat er in de volgende periodes niet mogelijk is om producten te halen en dat er geen internet bestellingen worden opgestuurd. 

🚩Tussen 10 en 19 mei,
🚩Tussen 15 en 25 juni,
🚩Tussen 27 juli en 19 augustus.

 Alvast bedankt voor je begrip en geduld!

 • Serum op maat
  Serum op maat

  Op maat gemaakte serum kan je zowel voor ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Ook de zones ogen, hals en decolleté kunnen mee verzorgd worden. Kies voor 3 serums omdat dit door de huid het beste wordt opgenomen...

 • DMS® Crème met serums
  DMS® Crème met serums

  Geef aan welke serums je graag gemeld wilt hebben. Bv Hyaluron conc., vitamine A en Boswellia. Kies voor 3 serums omdat dit door de huid het beste wordt opgenomen. Combineer met DMS crème zodat de serums goed in de huid blijven...

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel