Starterspakket

Artikel 2 van 4

Ga jij voor 100% huidverbetering?

Met het juiste product thuis kun je al 60% huidverbetering realiseren. De andere 40% behaal je in de praktijk met een behandeling!

Waarom is dat zo?

Als je huidconditie niet op peil is, dan zullen de huidfuncties niet optimaal werken. Je huid houdt onvoldoende vocht vast, collageen vezels worden niet volledig gevormd en vervuiling komt gemakkelijk binnen. Start daarom thuis eerst met het verbeteren van je huidconditie en kom daarna voor een behandeling. Zo bereik je sneller 100% resultaat!

Dermaviduals® dermatologische cosmetica is het enige merk die erin geslaagd is om een crème zonder emulgatoren en DMS® technologie te maken. Ze gebruiken ook geen agressieve reinigingsmiddelen zoals sulfaten die de huidbarrière aantasten en huidlipiden uitwassen.

Start je huid te verbeteren met een Starterspakket die bestaat uit:

🌿 Reinigingsmelk met DMS® om je huid te reinigen zonder huidbarrière aan te tasten.

🌿 Face tonic om vuil-/make-up restjes af te nemen. Deze krijg je van de PvH cadeau!

🌿 Verzorging op maat i.c.m. DMS® crème om je huid te detoxen en huidbarrière (bescherm) functie te herstellen.

🌿 Vitamine crème masker om je huid te voeden. Gebruik deze in de avond. Afspoelen is niet nodig.

🌿 Oogcrème om de huid rondom je ogen en lippen te herstellen.

Houd bovenstaande drie maanden vol en je huid zal zoals nooit daarvoor stralen! Vervolgens vraag de PvH om advies voor een behandeling die op dat moment het beste bij je huid past.

PS: je kunt het starterspakket ook in kleinere flesjes bestellen zonder oogcrème.


DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière (beschermlaagje) te herstellen. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties. 

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel