Nieuw & acties

Beste klant, 

Ben je klant van de PvH of wil je klant worden, dan kan je producten online bestellen en advies op maat via WhatsApp (+31617403539) vragen. 

Gebruik je de webshop voor het eerst, maak dan een account aan zodat je de prijzen te zien krijgt en daarna kan je een bestelling online plaatsen. 

Let op! I.v.m. de drukte kan je bestelling 2-3 dagen later geleverd worden dan gebruikelijk. Alvast bedankt voor je geduld en begrip. De PvH wenst jou veel shopplezier!


De PvH wil je alvast laten weten dat er in de volgende periodes niet mogelijk is om producten te halen en dat er geen internet bestellingen worden opgestuurd:

🚩Tussen 27 juli en 20 augustus,

🚩Tussen 28 september en 8 oktober.

 Alvast bedankt voor je begrip en geduld!

 • Individual lotion
  Individual lotion

  Lotion op maat van Dermaviduals® met huidvochtbindende sacchariden en glycolen.

  Individuele lotion is gemaakt op basis van liposomen technologie zodat de actieve werkstoffen dieper in de huidlagen komen. De gepersonaliseerde…

 • Zomerpakket
  Zomerpakket

  In de zomer draait het om de anti-oxidanten en vochtinbrengers. Zo voorkom je zonschade en rem je het aging proces optimaal.

  Gebruik voor 's ochtends:

  🌿 Reinigingsmelk met DMS®,

  🌿 Lotion op maat met serums naar wens of…

 • Starterspakket
  Starterspakket

  Ga jij voor 100% huidverbetering?

  Met het juiste product thuis kun je al 60% huidverbetering realiseren. De andere 40% behaal je in de praktijk met een behandeling!

  Waarom is dat zo?

  Als je huidconditie niet op peil is, dan…

 • Oogverzorging op maat
  Oogverzorging op maat

  Geef aan welke ingrediënten je graag gemeld wilt hebben. Bv Hyaluron conc., vit A en Boswellia. Kies voor 3 serums omdat dit door de huid het beste wordt opgenomen. Combineer met DMS crème zodat de serums goed in de huid blijven.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel