Crèmes

Ben jij al klant van de PvH of wil je klant worden en Dermaviduals®️ producten bestellen? Dan zul jij eerst een persoonlijk account aan moeten maken om de prijzen te kunnen zien. Heb je vragen of wil jij advies op maat, mail dan de PvH naar info@praktijkvoorhuidverbetering.nl of app op 0617403539

Bij een bestelling van Dermaviduals®️ producten krijg je een cadeau t.w.v. €5 bij een order van €100 euro, een cadeau t.w.v. €10 bij een order van €150, een cadeau t.w.v. €15 bij een order van €200 enzovoort.

Let op! I.v.m. de drukte kan je bestelling 2-3 dagen later geleverd worden dan gebruikelijk.

Ook in deze periode wordt er geen bestellingen bezorgd:

🚩6 januari - 12 februari 2024

Alvast bedankt voor je geduld en begrip! De PvH wenst jou veel shopplezier!

 • DMS® Crème
  DMS® Crème

  Dermaviduals® DMS® (Derma Membrane Structuur) crème is geschikt voor alle huiden die een beschadiging hebben op de huidbarrière (beschermlaagje). DMS® producten bevatten huididentieke stoffen. Heb jij een droge en trekkerige huid?

 • DMS® Crème met serums
  DMS® Crème met serums

  Vaak heeft de huid meer voeding nodig waardoor de crème op maat gemaakt kan worden. Stel je wilt anti-aging, vochtinbrengers en herstellende ingrediënten in één, dan kan de PvH voor jou een crème op maat maken!

 • Novrithen®
  Novrithen®

  Novrithen® van Dermaviduals® is voor het verzorgen van geïrriteerde, rode en ontstoken huid. Bevat ureum (voor herstel, hydratatie en roodheid), teunisbloem extract (bevorderd wondgenezing) en DMS® (herstel van huidbarrière).

 • Plutioderm®
  Plutioderm®

  PlutioDerm® van Dermaviduals® voor verzorging van een onzuivere en/of acné huid. Jeugd of volwassen acné, huid met comedonen (mee-eters) en grove poriën. Werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, herstellend en poriën verfijnend.

 • Plutioderm® fluid
  Plutioderm® fluid

  Dermaviduals® PlutioDerm® Fluid is speciaal ontwikkeld om de puistjes snel te laten verdwijnen en om nieuwe puistjes te voorkomen. Breng PlutioDerm® Fluid twee keer per dag de op je puistjes en/of ontstekingen.

 • Oleogel R®
  Oleogel R®

  Dermaviduals® Oleogel R is ontwikkeld voor de huid die geen vetten kan verdragen, maar wel vetten nodig heeft. Denk aan rosacea huid. Een huid met rosacea heeft tekort aan lipiden. Hierdoor ontstaat disbalans in de huidbarrière...

 • Oleogel plus
  Oleogel plus

  Dermaviduals® Oleogel Plus is bedoelt voor een droge tot zeer droge huid. Voor de verzorging van het gezicht, maar ook voor het lichaam. Bevat hoogwaardige huidverzorgingsoliën van plantaardige oorsprong. Vrij van water, zonder...

 • Oleogel N
  Oleogel N

  Dermaviduals® Oleogel N voor een eczeem en psoriasis huid, met verstoorde huidbarrière functie: een droge, geïrriteerde, ontstoken en/of gekloofde huid. Bevat Teunisbloem extract, Ureum en andere plantaardige componenten.

 • Oleogel K
  Oleogel K

  Dermaviduals® Oleogel K is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid van baby's en kinderen, met name tegen luieruitslag. Oleogel K bevat essentiële vetzuren omega-3 en omega-6. Ook fytosterolen, ureum in lage dosering bisabol.

 • Zonbescherming met DMS®
  Zonbescherming met DMS®

  Dermaviduals® Zonbescherming SPF50 - SPF30 - SPF15 met UVA + UVB en DMS® voor een optimale bescherming en minimaal risico's op huidirritaties en hyper-pigmentatie. Biedt ongeveer 130 maal toegestaan blootstellingstijd aan de zon.

 • Self tanner met DMS®
  Self tanner met DMS®

  Self tanner van Dermaviduals® is gemaakt op basis van DMS® voor een volledige verzorging met actieve stof DHA afkomstig uit suikerbiet (natuurlijke stof), die de cellen van de bovenste laag bruin kleuren met natuurlijk resultaat.

 • Getinte dagcrème
  Getinte dagcrème

  Getinte dagcrème van Dermaviduals® is geschikt zelfs voor een gevoelige tot probleem huid. Een licht beige teint egaliseert natuurlijk de huid en de minerale pigmenten verzachten de huid. Met peptiden die anti-aging werken.

 • Lippenbalsem
  Lippenbalsem

  Lippenbalsem van Dermaviduals® voor droge, geklofte lippen met natuurlijke ingrediënten zoals: shea boter, carnaubawas en propolis.

  Shea butter bevat veel essentiële vetzuren en vitamines A, E en F. Verzacht droge huid,…

© 2021 - 2023 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel