Crèmes

Gratis verzending bij een bestelling van 75 euro!​

Ben jij al klant van de PvH of wil je klant worden en Dermaviduals®️ producten bestellen? Dan moet jij eerst een persoonlijk account aanmaken om de prijzen te kunnen zien. Heb je vragen of wil jij advies op maat, mail dan de PvH naar info@praktijkvoorhuidverbetering.nl of app op 0617403539.

 • Dermaviduals® DMS® Crème
  Dermaviduals® DMS® Crème

  Dermaviduals® DMS® (Derma Membrane Structuur) crème is geschikt voor alle huiden die een beschadiging hebben op de huidbarrière (beschermlaagje). Classic: vette - normale huid. High Classic: normale - droge - gevoelige...

 • Dermaviduals® Novrithen® rode en geïrriteerde huid
  Dermaviduals® Novrithen® rode en geïrriteerde huid

  Novrithen® van Dermaviduals® is voor het verzorgen van geïrriteerde, rode en ontstoken huid. Bevat ureum (voor herstel, hydratatie en roodheid), teunisbloem extract (bevorderd wondgenezing) en DMS® (herstel van huidbarrière).

 • Dermaviduals® Plutioderm® onzuivere en acné huid
  Dermaviduals® Plutioderm® onzuivere en acné huid

  PlutioDerm® van Dermaviduals® voor verzorging van een onzuivere en/of acné huid. Acné vulgaris (jeugd acné), acné tarda (volwassen acné) en/of de huid met comedonen (mee-eters). Werkt ontstekingsremmend en antibacterieel.

 • Dermaviduals® Plutioderm® fluid puistjes en ontstekingen
  Dermaviduals® Plutioderm® fluid puistjes en ontstekingen

  Dermaviduals® PlutioDerm® Fluid is speciaal ontwikkeld om de puistjes snel te laten verdwijnen en om nieuwe puistjes te voorkomen. Breng PlutioDerm® Fluid twee keer per dag de op je puistjes en/of ontstekingen.

 • Dermaviduals® Oleogel R® rosacea huid
  Dermaviduals® Oleogel R® rosacea huid

  Dermaviduals® Oleogel R is ontwikkeld voor de huid die geen vetten kan verdragen, maar wel vetten nodig heeft. Denk aan rosacea huid. Een huid met rosacea heeft tekort aan lipiden. Hierdoor ontstaat disbalans in de huidbarrière...

 • Dermaviduals® Oleogel plus droge huid
  Dermaviduals® Oleogel plus droge huid

  Dermaviduals® Oleogel Plus is bedoelt voor een droge tot zeer droge huid. Voor de verzorging van het gezicht, maar ook voor het lichaam. Bevat hoogwaardige huidverzorgingsoliën van plantaardige oorsprong. Vrij van water, zonder...

 • Dermaviduals® Oleogel N eczeem en psoriasis huid
  Dermaviduals® Oleogel N eczeem en psoriasis huid

  Dermaviduals® Oleogel N voor een eczeem en psoriasis huid, met verstoorde huidbarrière functie: een droge, geïrriteerde, ontstoken en/of gekloofde huid. Bevat Teunisbloem extract, Ureum en andere plantaardige componenten.

 • Dermaviduals® Oleogel K zeer droge en geïrriteerde huid
  Dermaviduals® Oleogel K zeer droge en geïrriteerde huid

  Dermaviduals® Oleogel K is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid van baby's en kinderen, met name tegen luieruitslag. Oleogel K bevat essentiële vetzuren omega-3 und omega-6. Ook fytosterolen, ureum in lage dosering bisabol.

 • Dermaviduals® zonbescherming SPF50/30/15 met DMS®
  Dermaviduals® zonbescherming SPF50/30/15 met DMS®

  Dermaviduals® zonbescherming SPF50, SPF30 en SPF15 met DMS®. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties en hyper-pigmentatie. Biedt bescherming van ongeveer 130 maal toegestane blootstellingstijd.

 • Dermaviduals® Self tanner met DMS® natuurlijke teint
  Dermaviduals® Self tanner met DMS® natuurlijke teint

  Self tanner van Dermaviduals® is gemaakt op basis van DMS® voor een volledige verzorging met actieve stof DHA afkomstig uit suikerbiet (natuurlijke stof), die de cellen van de bovenste laag bruin kleuren met natuurlijk resultaat.

 • Dermaviduals® Getinte dagcrème egale teint
  Dermaviduals® Getinte dagcrème egale teint

  Getinte dagcrème van Dermaviduals® is geschikt zelfs voor een zeer gevoelige en probleem huid. Een licht beige teint egaliseert natuurlijk de huid en de minerale pigmenten verzachten de huid. Met de peptiden die anti-aging werken.

 • Dermaviduals® Lippenbalsem
  Dermaviduals® Lippenbalsem

  Lippenbalsem voor droge, gekloofte lippen met natuurlijke ingrediёnten zoals: shea boter, carnaubawas en propolis.

  INCI:

  Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Butyrospermum Parkii Butter, Propolis…

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel