Anti-aging behandeling

€79,95

60min.

Ziet je huid er vermoeid en vaal uit? Krijg je rimpels, wordt de kaaklijn slapper en je huid verliest elasticiteit? Dan is deze behandeling geschikt voor jou!

Behandeling:

Tijdens de anti-aging behandeling wordt specifiek gewerkt aan verminderen van rimpels, verbeteren van de huidstructuur en conditie d.m.v. een techniek zoals: laser, fruitzuur peeling of microdermabrasie. Tijdens deze behandeling worden anti-aging producten gebruikt i.c.m. de lichttherapie. De lichttherapie stimuleert het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen- en elastine vezels waardoor de huid strakker en voller wordt. Deze behandeling is geschikt voor een rijpe huid. 

Deze behandeling bestaat uit:

🌿 Je huid wordt gereinigd d.m.v. een enzympeeling of een reiniging wat bij jouw huid past.

🌿 Alle onzuiverheden en eventueel gerstekorrels (max. 10 st.) worden verwijderd. Bij meer gerstekorrels komt een toeslag.

🌿 Je huid behandelen met een afgesproken techniek (laser, fruitzuurpeeling, micro-needling) wat het beste bij je huid past.

🌿 Je huid herstellen met een masker op maat i.c.m. lichttherapie, rode kleur voor het stimuleren van aanmaak van collageen- en elastine vezels.

🌿 Verzorging op maat en indien gewenst advies over verzorging thuis om het effect van de behandeling te verlengen. 

Wil je meer weten over je huidconditie, zoals: vochtniveau, je huidtype, elasticiteit, pigmentatie enz.? Dan kan je eventueel deze behandeling boeken in combinatie met een huidanalyse!

Maak afspraak online.

 

 

 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel