Anti-aging behandeling

€74,95

60min.

Ziet je huid er vermoeid en vaal uit? Krijg je rimpels, wordt de kaaklijn slapper en je huid verliest elasticiteit? Dan is deze behandeling geschikt voor jou!

Behandeling:

Tijdens de anti-aging behandeling wordt specifiek gewerkt aan verminderen van rimpels, verbeteren van de huidstructuur en conditie d.m.v. een techniek zoals: laser, fruitzuur peeling of microdermabrasie. Tijdens deze behandeling worden anti-aging producten gebruikt i.c.m. de lichttherapie. De lichttherapie stimuleert het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen- en elastine vezels waardoor de huid strakker en voller wordt. Deze behandeling is geschikt voor een rijpe huid. 

Deze behandeling bestaat uit:

1. Je huid reiniger en weghalen van onzuiverheden.

2. Indien gewenst modeleren of kleuren van je wenkbrauwen.

3. Je huid behandelen met een afgesproken techniek (laser, fruitzuurpeeling, micro-needling of microdermabrasie) wat het beste bij je huid past.

4 Je huid herstellen met een masker op maat i.c.m. lichttherapie, rode kleur voor het stimuleren van aanmaak van collageen- en elastine vezels.

5. Verzorging op maat en indien gewenst advies over verzorging thuis om het effect van de behandeling te verlengen. 

Wil je meer weten over je huidconditie, zoals: vochtniveau, je huidtype, elasticiteit, pigmentatie enz.? Dan kan je eventueel deze behandeling boeken in combinatie met een huidanalyse!

De huidanalyse kost € 39,95 en duurt 30 min. In combinatie met deze behandeling krijg je 10 euro korting. 

Als jij voor de huidanalyse komt, dan is het belangrijk dat jij jouw huid niet gewast, nat gemaakt en gereinigd hebt! Dat is belangrijk voor de metingen zodat de huidconditie goed gemeten kan worden. 

Maak afspraak online.

 

 

 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel