CM-glucan complex

Vorige Artikel 6 van 33 Volgende

Herstelt de barrièrefunctie van de huid. Speciaal voor de huid na een peeling-, laser- of IPL behandeling en na het scheren.

Samenstelling:

CM-Glucan is een polysacharide, geproduceerd uit gist. CM-Glucan biedt de huid een perfecte bescherming. Deze werkstof versnelt het herstel van de huid en beschermt de huid tegen bacteriële infecties. CM-Glucan kan voor en na het zonnen worden gebruikt. Hij biedt een lichte bescherming tegen UV-straling. Ook geschikt voor de gevoelige huid, kan toegevoegd worden in bodylotion.

Toepassing:

Huidbescherming, huidbarrière herstel, verzorging van de lichtgevoelige huid.

Tips voor gebruik:

Samen gebruik met liposomen en nanoparticles geeft deze werkstof een betere werking, doordat de liposomen en nanoparticles het transport van de werkstof in de huid bevorderen.

Gebruik:

Puur op de huid, plaatselijk aanbrengen of aanvullen in DMS® crèmes en/of bodylotion.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen (metalen). Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel