Vitamine C serum

Vorige Artikel 7 van 33 Volgende

Vitamine C is noodzakelijk voor de aanmaak van collageen, een eiwit dat elasticiteit aan de huid geeft.

Vitamine C werkt als een krachtig anti-oxidant tegen overmatige zonlicht en vervuiling van buitenaf. Vitamine C kan vrije radicalen "vangen" en huidveroudering vertragen. Dermaviduals® gebruikt een veilige dosering van vitamine C, dat is 0,5%.

Let op! Te hoge dosering aan vitamines geeft huidirritaties en werkt peelend op je huidbarriere. Een te lage dosering geeft weinig resultaat. Het gaat dus om een juiste balans en daar kiest de Dermaviduals® voor!

De werking van vitamine C kan versterkt worden door andere anti-oxidant zoals vitamine E. Vitamine C en E samen zijn het 'golden couple'!

Vitamine C remt de vorming van pigmentvlekken. Gebruik hem dan vooral i.c.m. Whitening concentraat en Skin complexion. Deze serums kunnen het beste gecombineerd worden met een anti-pigment behandeling om de pigmentvlekken optimaal aan te pakken.

Toepassing:

Als anti-oxidant, anti-aging en hyperpigmentatie.

Eigenschappen:

Liposomen stabiliseren niet alleen vitamine C, maar zorgt tevens voor transport van vitamine C in de huid.

Gebruik:

Puur op de huid aanbrengen of in combinatie met DMS® crèmes.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel