Masker op maat

Artikel 1 van 4

Dermaviduals® masker op maat reinigt je huid, maar ook kalmeert en hydrateert. Een diepe reiniging was alleen mogelijk in een salon. Met Dermaviduals® masker op maat kan je zelf dit thuis ook toepaasen!

Dit masker bestaat uit kaolin klei, serums en hydraterende componenten. Het masker dringt diep in de huid en verwijdert vervuiling (zelfs foundation resten) zonder je huidbarrière te beschadigen. Hierna functioneert jouw huid weer optimaal en neemt beter producten op. 

30ml

Gebruik:

Reinig je huid met één van de aanbevolen reinigers. Je kunt het masker op maat het beste gebruiken na een douche of bad. Dan is je huid warm en de poriën staan open waardoor de werking van het masker optimaal zal zijn. Breng het masker aan met een kwast of schone vingers. Laat 10-20 min. inwerken. Bevochtig tussendoor het masker met een Face tonic of Lotion M van Dermaviduals®. Als het masker uitdroogt, stopt die met werking. Spoel het masker af met lauwwarm water. Herstel daarna ph-waarde met de aanbevolen tonic en verzorgingsproduct. Herhaar het procedure 2-4 keer per maand voor een mooi resultaat.

 

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel