Vitamine crème masker & DMS® masker met vitaminen

Artikel 2 van 3

Dermaviduals® Vitamine crème masker met de vitaminen A, C, E en D-Panthenol (pro-vitamine B5) voor het gezicht en lichaam. Vitamine crème masker ondersteunt het herstel van de huid en werkt als anti-aging en behandeling van littekens. De Vitamine crèmemasker kan gebruikt worden als dag- en nachtverzorging.

Dermaviduals® DMS® masker met vitaminen bevat alle huidverzorgende vitaminen: vitaminen A, C, E, F (essentiële vetzuren) en provitamine B5 (D-panthenol). Deze vitaminen werken nog krachtiger, doordat ze ingekapseld zijn in liposomen. Door de combinatie van verschillende vitaminen en DMS® krijgt de huid een boost waardoor het herstel sneller verloopt. Het masker heeft een dubbele werking: bouwt de huidbarrière op en werkt als anti-aging.

DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière (beschermlaagje) te herstellen. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties.

50ml en 15ml

Gebruik:

Breng de crème masker op de huid en laat 15-20 minuten inwerken. Verwijder de overtollige crème met een droge wattenschijf. Het masker hoeft niet afgespoeld te worden vanwege de DMS® componenten. Dat is een uitstekende basis voor verdere stappen in het herstelproces van de huid. Of gebruik de masker als crème. Breng de crème masker met de draaiende bewegingen in tot het goed door de huid wordt opgenomen. Afspoelen is niet nodig.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel