Collageen supplement

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende

De PvH werkt graag met Eqology collageen supplement omdat Eqology producten vrij zijn van: synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen. Het product wordt gemaakt zonder geconserveringsmiddelen en rechtstreeks vanuit de fabriek naar je toe verstuurd. Je krijgt het dus elke maand vers thuis opgestuurd!

De productfilosofie van Eqology is gebaseerd op evenwicht en harmonie. Voedingssupplementen worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidkundigen, homeopaten en biochemici. Productontwikkeling vinden plaats in Noorwegen en producten zijn gemaakt met natuurlijke, hoogrenderende ingrediënten.


Bestel Eqology supplementen via de PvH en spaar voor gratis producten! Stuur een bericht naar info@praktijk voorhuidverbetering.nl en de PvH meld je aan voor een maandelijkse abonnement. Je betaalt online en jij kunt stoppen wanneer je wilt, zonder opzegtermijn.


Er zijn twee soort collageen supplementen beschikbaar:

🌿Anti-Age Collageen met toevoeging van matcha groene thee en duindoorn. Anti-Age Collagen is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitaminen. Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat een collageen supplement:

  • stimuleert aanmaak van collageen en elastine vezels,
  • rimpels ondieper maakt,
  • binnen 8 weken zorgt voor een minder droge huid,
  • voor mannen en vrouwen.

🌿Marine Collagen Premium+ helpt bij het verbeteren van elasticiteit, verminderen van vermoeidheid en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

  • verbetert elasticiteit van de huid, sterkt je nagels aan en bevordert de haargroei,
  • Het wordt 1,5 keer efficiënter in het lichaam opgenomen dan andere typen collageen,
  • Hogere gehalte aan vitamine C om de aanmaak van collageen te optimaliseren,
  • MSC-gecertificeerd en 100% natuurlijk.

Marine Collagen Premium+ bevat gehydrolyseerd collageen. De huid van kabeljauw wordt direct na de vangst van de vis op de boot bevroren. De bevroren massa komt dan aan bij de verwerkingsinstallatie waar een eigen mengsel van enzymen het viscollageen hydrolyseert of in kleinere deeltjes opdeelt. Dit zorgt ervoor dat er in het proces geen voedingsstoffen/collageen verloren gaan en de kleine gehydrolyseerde bouwstenen helpen de cellen bij de aanmaak van collageen.

Vaak wordt in de visserij, bij de visvangst die bedoeld is voor consumptie, alles met uitzondering van de filets, verwijderd en weggegooid. Dit is de visserij soms kan worden gezien als verspilling en minder duurzaam. Marien collageen wordt gemaakt van de huid van de vis – een deel van de vis dat anders zou worden weggegooid. Het draagt bij aan de productie van het belangrijkste ingrediënt van Marine Collagen Premium+ en het is goed voor het milieu omdat er minder afval is.

© 2021 - 2023 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel