Winter bodypakket

Artikel 1 van 4

Om je huid mooi en gezond te houden, heeft de PvH voor jou een winterbody verzorgingspakket samengesteld zodat je huid optimaal beschermd is tijdens deze koude maanden.

🌱 Microbiom bodywash van JooMo om droogte tegen te gaan en je huid te beschermen tegen schadelijke stoffen in het water.
🌱 Shampoo bar van Dermaviduals® met kaolin, jojoba, zonnebloem en acacia wassen om je haar te wassen zonder te beschadigen.
🌱 DMS® body crème voor een droge en gevoelige huid.
🌱 Oleogel S voor al de droge plekjes en kloofjes. Bescherm je lippen en wangen extra voordat je naar buiten gaat!
🌱 DMS® handcrème voor zeer droge en aangetaste handen. Maar ook fijn voor gezonde handen om mooi te houden!
🌱 DMS® deodorant voor een gevoelige huid.
🎉 Lippenbalsem zonder schadelijke stoffen cadeau!

Of koop het pakket in kleine verpakkingsflesjes en krijg Oleogel S met 50% korting.


*DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière te herstellen. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel