Minerale mascara en LashExtender

Vorige Artikel 4 van 4

Met de nieuwe formule van beMineral®, is de ‘All You Need’ mascara het enige dat je nodig hebt. Deze mascara creëert eenvoudig lange en volle wimpers.

Het speciaal ontworpen borsteltje zorgt er samen met het stoppertje voor dat je wimpers goed gespreid worden zonder klontjes. Daarnaast is de formule zo ontwikkeld dat je met één laag al een intens zwarte dekking hebt en de wimpers snel drogen.

 

Voordelen van minerale make-up

- Het is een natuur product,

- Geen bacteriegroei mogelijk en extreem lang houdbaar, 

- Uitermate geschikt voor huidproblemen en overgevoelige huidtypen,

- Bevat geen conserveringsmiddelen, geen geurstoffen of irriterende ingrediënten,

- Vlekkeloos en natuurlijk resultaat! 

 

De LashExtender van beMineral® is een nieuw en natuurlijk product die de wimpers in een handomdraai langer maakt, volume geeft en de wimperhaartjes sterker maakt. De LashExtender bevat honderden kleine haarvezels en verlengt in slechts enkele seconden de wimpers, maakt ze dikker, krult en spreidt de haartjes perfect, zonder te klonteren. De haarvezels bestaan uit puur natuurlijke ingrediënten, zoals Cellulose, Panthenol en Vitamine E.

 

Gebruiksaanwijziging:
Breng na één laagje beMineral® mascara, direct de LashExtender aan op je wimpers. De vezels fixeer je vervolgens door een tweede laag mascara aan te brengen. Om een echt XXL effect te creëren, kun je de handelingen nog een keer herhalen.

© 2021 - 2023 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel