Voorjaarspakket

Artikel 3 van 4

Het zonnetje wordt steeds warmer waar je huid niet aan gewend is na een koude periode. Start daarom nu al met een SPF50 bescherming en ondersteun je huid met extra vitamines om je huid optimaal te beschermen tegen de zonschade. 

Dermaviduals® zonbescherming SPF50 - SPF30 - SPF15 met UVA + UVB en DMS®

Dermaviduals® SPF50 voldoet aan de aanbeveling van de Europese Commissie voor een hoog beschermingsniveau. De UVA-factor bedraagt ​​minimaal 1/3 van de UVB-factor.

Zonnecrème met SPF50 biedt 98% bescherming tegen UVB-straling of met andere woorden 50x langer bescherming in de zon voordat er zonnebrand ontstaat (130 maal toegestaan blootstellingstijd in de zon). Omdat de thermische straling van de zon zeer belastend voor de huid is, is het aan te raden met mate te zonnen, ondanks het gebruiken van zonnecrème. 

DMS® heeft in deze zonnecrèmes heeft een belangrijke functie, aanvullen met lipiden wat hyper-pigmentatie (o.a. ouderdomsvlekjes) voorkomt. Lipiden hebben een beschermende functie voor de huidcellen waardoor deze minder snel uitdrogen. Bij een droge huid ontstaat er sneller zonneschade zoals rimpers en hyper-pigmentatie. Meer info


Daarom heeft de PvH voor jou een voorjaarspakket samengesteld:

🌿 Een klein pakket met Reinigingsmelk met DMS® 30ml, Oogcrème 15ml, SPF50 met DMS® en DMS® High Classic 15ml als dagverzorging, Novrithen als nachtverzorging 15ml en Individual Lotion op maat 28ml met 50% korting!

🌿 Een groot pakket met Reinigingsmelk met DMS® 150ml, Ooggel plus 30ml, SPF50 met DMS® en DMS® High Classic 50ml als dagverzorging, Novrithen en Vitamine crème masker 50ml als nachtverzorging en Individual Lotion op maat 28ml cadeau!

*DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière te herstellen. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties.

Tip: Wil jij een optimale huidbescherming tegen UV-stralen en hyper-pigmentatie, gebruikt dan onder je SPF vitamine C serum en wissel af in de loop van de zomer met Druivenpitten extract, Complexion Skin Care (Teint liposome), Kigelia liposome, Hyaluronzuur concentraat of Hyaluronzuur NAG en Whitening liposome. Je mag ook een combinatie van drie serums gebruiken. Kies dan voor een serum op maat.

Deze samenstelling van serums beschermen je huidcellen tegen UV-schade optimaal, remmen de vorming van nieuwe pigmentcellen, dienen als anti-oxidanten en werken licht blekend (egaliseren de teint).


In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agresief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afdekken), emulgatoren (synthetische bindings middelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel