Serum op maat

Artikel 33 van 33

Vaak heeft de huid meer voeding nodig waardoor het serum op maat gemaakt kan worden. Stel je wilt anti-aging, vochtinbrengers en herstellende ingrediënten in één, dan kan de PvH voor jou een serum op maat maken!

Geef in het opmerkingen veld aan welke serums je graag gemeld wilt hebben. Bv Hyaluron, vitamine A en Boswellia. Kies voor 3 serums omdat dit door de huid het beste wordt opgenomen.

Op maat gemaakte serum kan je zowel voor ’s ochtends als ’s avonds gebruiken.  Ook de zones ogen, hals en decolleté kunnen  mee verzorgd worden.

Je kunt het serum het beste combineren met een DMS® crème. Dit omdat de DMS® crème werkzame stoffen langer in de huid helpt te houden. Een DMS® crème creëert een huidbarrière op de huid en heeft een beschermende functie. Te bestellen bij het kopje DMS crème met serums.

DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière (beschermlaagje) te herstellen. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel