Zonbescherming met DMS®

Artikel 11 van 14

Dermaviduals® zonbescherming SPF50 - SPF30 - SPF15 met UVA + UVB en DMS®

Dermaviduals® SPF50 voldoet aan de aanbeveling van de Europese Commissie voor een  hoog beschermingsniveau. De UVA-factor bedraagt ​​minimaal 1/3 van de UVB-factor.

Zonnecrème met SPF50 biedt 98% bescherming tegen UVB-straling of met andere woorden 50x langer bescherming in de zon voordat er zonnebrand ontstaat (130 maal toegestaan blootstellingstijd in de zon). Omdat de thermische straling van de zon zeer belastend voor de huid is, is het aan te raden met mate te zonnen, ondanks het gebruiken van zonnecrème. 

DMS® heeft in deze zonnecrèmes een belangrijke functie, aanvullen met lipiden wat hyper-pigmentatie (o.a. ouderdomsvlekjes) voorkomt. Lipiden hebben een beschermende functie voor de cel, waardoor de huidcellen minder snel uitdrogen. Bij een droge huid ontstaat er sneller een zonneschade zoals rimpers en hyper-pigmentatie.

DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur dat huididentieke stoffen bevat en de natuurlijke huidbarrière (beschermlaagje) herstelt. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties.

Beschikbaar in 15ml en 50ml.

Toepassing: Breng de crème vóór het zonnen op de huid aan en laat het goed opnemen. Aanbevolen om de crème opnieuw aan te brengen na transpireren of na het zwemmen. 


Tip: Wil jij een optimale huidbescherming tegen UV-stralen en hyper-pigmentatie, gebruikt dan onder je SPF vitamine C serum en wissel af in de loop van de zomer met Druivenpitten extract, Complexion Skin Care (Teint liposome), Kigelia liposome, Hyaluronzuur concentraat of Hyaluronzuur NAG en Whitening liposome. Je mag ook een combinatie van drie serums gebruiken. Kies dan voor een serum op maat.

Deze samenstelling van serums beschermen je huidcellen tegen UV-schade optimaal, remmen de vorming van nieuwe pigmentcellen, dienen als anti-oxidanten en werken licht blekend (egaliseren de teint).


In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel