Zonbescherming met DMS®

Vorige Artikel 10 van 13 Volgende

Dermaviduals® zonbescherming SPF50, SPF30 en SPF15 met DMS®, UVA en UVB.

Dermaviduals® zonbescherming SPF50 voldoet aan de aanbeveling van de Europese Commissie voor een  hoog beschermingsniveau . De UVA-factor bedraagt ​​minimaal 1/3 van de UVB-factor.

Zonnecrème met SPF50 biedt ongeveer 98% bescherming tegen UVB-straling of met andere woorden, ze laten ongeveer 50 keer langer in de zon blijven voordat er zonnebrand ontstaat. Omdat de thermische straling van de zon zeer belastend voor de huid is, is het aan te raden met mate te zonnen, ondanks het gebruiken van zonnecrème. 

DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière (beschermlaagje) te herstellen. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties. DMS® heeft in deze zonnecrèmes ook een andere belangrijke functie, namelijk minder vorming van hyper-pigmentatie. Omdat lipide componenten in DMS® een beschermende functie heeft voor de cel, waardoor de cellen minder snel uitdrogen. Bij een droge huid heb je meer kans op pigment vorming wat kan lijden tot hyper-pigmentatie.

50ml

Toepassing:

Breng de crème vóór het zonnen op de huid aan en laat het opnemen in de huid. Aanbevolen wordt om de crème opnieuw toe te passen, na transpireren of na het zwemmen. 

Tip:

Wil jij een optimale bescherming van je huid tegen UV-stralen en hyper-pigmentatie voorkomen, gebruikt dan SPF50 i.c.m. de vitamine C of Druivenpitten extract, Skin complextion, Kigelia liposome, Hyaluronzuur en Whitening concentraat. Deze samenstelling van serums beschermen jouw huidcellen tegen UV-schade, remmen de vorming van nieuwe pigmentcellen, dienen als anti-oxidanten en werken licht blekend (Whitening concentraat).

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen.

Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel