Nieuw! Individual lotion

Artikel 5 van 5

Lotion op maat van Dermaviduals® met huidvochtbindende sacchariden en glycolen.

Individuele lotion is gemaakt op basis van liposomen technologie zodat de actieve werkstoffen dieper in de huidlagen komen. De gepersonaliseerde lotion kan op de huid gesprayd worden. De huid wordt intensief gehydrateerd en toegevoegde serums maakt het product nog meer op maat, aangepast aan de behoefte van je huid.

Werkzame ingrediënten saccharide-isomeraat is een suikermengsel van glucose (voor vitaliteit van de huid), rhamnose (werkt als anti-oxidant), galactose (versterkt hydraterende werking) en glucuronzuur (stimuleer de werking van hyaluronzuur, moisturizer). Al deze werkzame ingrediënten vormen een verbinding  met de keratine van de huid die als functie heeft om je huid tegen de straling te beschermen.  Naast deze actief werkende ingrediënten zullen toegevoegde serums extra boost aan je huid geven.

Gebruik:  Puur op de huid na de reiniging en daarna DMS® of SPF crème er overheen aanbrengen. 


Dermaviduals® is dermatologische cosmetica ZONDER conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die de huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel