Whitening concentraat

Artikel 31 van 33

Anti-pigment serum. Remt de vorming van melanine (pigmentcellen).

Dit actieve concentraat bevat een combinatie van plantaardige extracten: Malva, Sylvestris, Mentha piperita, Primula Veris, Alchemilla Vulgaris ect. Deze extracten zijn ingekapseld in liposomen.

Het grootste deel van de extract remt de activiteit van tyrosinase en daarmee de vorming van melanine. Door het in liposomen in te kapselen, wordt de werking van de extracten verhoogt. De liposomen zijn zeer rijk aan linolzuur (80%).

Liposomen zijn microscopisch kleine en holle vetbolletjes waarvan de wand  (het membraan) opgebouwd is uit een dubbele laag fosfolipiden. Deze fosfolipiden zijn identiek aan de fosfolipiden van de huid. Deze natuurlijke fosfolipiden worden voor cosmetische toepassingen uit soja gewonnen (lecithine). Het resultaat is dat een liposoom zowel water-  als vetoplosbare elementen in het liposoom membraan kan inkapselen. Deze stoffen kan ze vervolgens in de huid transporteren. 

Gebruik:

Bij hyperpigmentatie en onzuivere huid om een mooi resultaat te bereiken is het beste het Whitening concentraat met Vitamine C serum te gebruiken. Puur op de huid, 's ochtends en 's avonds gelijkmatig verdelen en daar overheen met DMS® crème verzorgen of in de de zomer SPF50 met DMS®. Het concentraat moet met mate op de huid gebruikt om irritaties te voorkomen. 

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel