Novrithen®

Artikel 3 van 14

Novrithen® van Dermaviduals® houdt de natuurlijke vochthuishouding van de huid in evenwicht en versterkt de huidbarrière. Novrithen® bevat ureum, teunisbloemolie en DMS®. Ureum verbetert de hydraterende werking van de huid. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren, vooral van gamma-linoleenzuur en linolzuur in teunisbloem extract, is erg belangrijk voor het herstellen van de natuurlijke huidbarrière. Dus meest geschikt voor de verzorging van geïrriteerde, rode, ontstoken huid. 

DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière (beschermlaagje) te herstellen. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties.

Toepassing:

'S ochtend en 's avond na de reiniging. Aanbevolen te gebruiken in combinatie met DMS® reiniger.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel