Reinigingsmelk met DMS®

Artikel 2 van 7

Dermaviduals® Reinigingsmelk met DMS® - reinigt, verzorgt, herstelt!

DMS® is vrij van emulgatoren, conserveermiddelen, geur- en kleurstoffen, minerale oliën, siliconen, metalen en sulfaten.  

De reinigingsmelk met DMS® kan vuildeeltjes en make-up resten in de huid verwijderen zonder de  huidbarrière aan te tasten. Geschikt om make-up op de ogen af te halen. Onmisbaar product voor een gevoelige, beschadigde en probleemhuid zoals acné, rosacea, psoriasis en eczeem.

Gebruik: Was je handen schoon. Breng op nate handen één pompje van de DMS® reiniger aan, verdeel over je handen en masseer je gezich in (inclussief ogen). Neem met droge of vochtige wattenschijfjes af. Draag je make-up, dan reinig je gezicht en ogen twee keer. 

DMS® reiniger hoeft niet afgespoed te worden vanwege zijn unieke samenstellig. Het product bindt de vuil, maar tegelijkertijd voorkomt het wash-out effect van de huid. Dat is belangrijk in de opbouw van de huidbarrière.

DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière te herstellen. Huidbarrière is een huidbeschermingslaagje. Het zorgt dat er geen schadelijke stofjes van buitenaf binnen dringen, maar ook goede stofjes de huid niet uitgaan. Is je huidbarrière niet intact, dan ontstaat een disbalans in je huid als gevolg een droge, trekkerige, rode, geïrriteerde huid. Dat kan leiden tot huidproblemen zoals acné en rosacea.

In Dermaviduals producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agresief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afdekken), emulgatoren (synthetische bindings middelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel