Co-enzym Q10

Vorige Artikel 9 van 33 Volgende

🌿 Anti-aging

🌿 Bevordert micro-circulatie in de huid

🌿 Beschermt tegen vrije radicalen

🌿 Activeert metabolisme (stofwisseling)

Beschermt en verzorgt de rijpere huid. Co-enzym Q10 remt de vorming van vrije radicalen af en activeert het metabolisme van lipiden (vetten) in de huid.

In combinatie met de vitaminen A en E verbetert Q10 de werking van deze vitamines. Hij heeft beschermende werking tegen UV-A stralen. Deze co-enzym Q10 is biotechnologisch gewonen uit glucose.

Co-enzym Q10 is ingekapseld in een nanoparticle. Nanoparticles stabiliseren het coenzym Q10 en optimaliseren het transport van de werkstoffen in de hoornlaag. Nanopartikelen van Dermaviduals® zijn gemaakt op basis van fosfatidylcholine, zijn water- en biologisch afbreekbaar.

Fosfatidylcholine is een onderdeel van lecithine. Fosfatidylcholine is in belangrijke mate betrokken bij de instandhouding van gezonde celwanden en zenuwbanen.

Lecithine stabiliseert de huidbarrièrelaag van de huid en verbetert opneembaarheid van de werkzame stoffen. Lecithine van Dermaviduals® wordt gewonnen uit soja.

Gebruik:

Puur op de huid aanbrengen, plaatselijk of in combinatie DMS® rèmes.

DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière te herstellen. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt.

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel