Cafeïne concentraat

Vorige Artikel 8 van 33 Volgende

Cafeïne concentraat is zeer geschikt tegen wallen en donkere kringen onder de ogen. Voor het lichaam werkt Cafeïne concentraat microcirculatie bevorderend. Bijvoorbeeld voor het behandelen van cellulitis.

Samenstelling:

Een hoog gedoseerde cafeïne van 2% die ingekapseld is in een liposome voor een goede opname in de diepere huidlagen. Het hoofdbestanddeel van de liposomen is afkomstig van fosfatidylcholine (vetoplossende stof).  Cafeïne is in staat vetten te ontbinden. Werkt ook microcirculatie stimulerend. Het product moet met mate gebruikt worden om bijwerkingen te voorkomen. Het meest effectief is om Cafeïne concentraat puur op de huid te gebruiken. Door middel van roterende bewegingen de huid inmasseren.

Liposomen zijn microscopisch kleine en holle vetbolletjes waarvan de wand  (het membraan) opgebouwd is uit een dubbele laag fosfolipiden. Deze fosfolipiden zijn identiek aan de fosfolipiden van de huid. Deze natuurlijke fosfolipiden worden voor cosmetische toepassingen uit soja gewonnen (lecithine).

Het resultaat is dat een liposoom zowel wateroplosbare stoffen kan absorberen (bijvoorbeeld vitamine C), als vetoplosbare elementen in het liposoommembraan (bijvoorbeeld vitamine E). Deze stoffen kan ze vervolgens in de huid transporteren.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen (metalen). Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel