Algen masker

Artikel 4 van 4

Dermaviduals® Algen masker is geschikt voor het gezicht en lichaam.

Het algen masker heeft een sterk hydraterende en zuiverende werking. Het masker helpt ook beter de serums op te nemen die aangebracht kunnen worden voordat het masker wordt aangebracht.

Het masker wordt rubberachtig als je het op hebt gebracht, waardoor de huid wordt afgesloten en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd (occlusie effect). Het masker kan ook goed gebruikt worden om te kalmeren, bijv. na het harsen. Na 20 a 30 min in te laten werken kan het masker er in 1x afgehaald worden.

Eigenschappen:

  • Dit masker is zeer geschikt voor een vochtarme, vermoeide en een verzwakte huid die hersteld moet worden. 
  • Na dit masker is de huid optimaal verfrist. 
  • Ook verstevigt het de huid en maakt de lijnen en rimpeltjes glad.
  • De huid voelt weer schoon en fris aan.

30gr

Gebruik: 

Meng het masker met water en breng het vervolgens aan op de huid. Laat het mengsel 20-30 minuten op de huid inwerken. Je kunt ook eerst serums zoals hyaluronzuur voor meer vocht aanbrengen. Of vitamine A, C, Q10 en E voor anti-aging.  CM-glucan, D-penthanol (pro-vitamine B5) of Boswellia om te kalmeren en huidbarierre functie te verbeteren (weerstand van de huid). Wil jij advies op maat? Mail dan naar info@praktijkvoorhuidverbetering.nl

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel