Teunisbloem concentraat

Vorige Artikel 30 van 33 Volgende

Geschikt voor een droge, schilferige tot eczeem huid. Kan gebruikt worden als anti-aging. Heelt de wonden van een acné en dermatitis huid. Kalmeert ontstekingen en geïrriteerde huid. Vermindert jeuk, droge en rode huid. Bij psoriasis vermindert de schilfering en ondersteunt de functie van de huidbarriere.

Teunisbloem concentraat werkt herstellend en verstevigend voor de huid. Het regelt de aanvoer van voedingsstoffen, verhoogt de elasticiteit, verzorgt hydratie en reguleert de talgproductie. 

In teunisbloem concentraat van Dermaviduals® zitten vooral meervoudigde, onverzadigde vetzuren waaronder omega-6-vetzuur en linoleenzuur. Omega-6- en omega-3-vetzuren zijn zeer gezonde vetten. Vervolgens zit er betasitosterol, citrostadeniol, proteïnen, het aminozuur tryptofaan, cellulose, lignine, lectinen en calcium.

Gebruik:

Puur op de huid, 's ochtends en 's avonds gelijkmatig verdelen en daar overheen met DMS® crème verzorgen.

Teunisbloem concentraat is ingekapseld in nanopartikel voor een goede opname in de huid. Nanopartikelen van Dermaviduals® zijn gemaakt op basis van fosfatidylcholine, zijn water- en biologisch afbreekbaar.

Fosfatidylcholine is een onderdeel van lecithine. Fosfatidylcholine is in belangrijke mate betrokken bij de instandhouding van gezonde celwanden en zenuwbanen.

Lecithine stabiliseert de huidbarrièrelaag van de huid en verbetert opneembaarheid van de werkzame stoffen. Lecithine van Dermaviduals® wordt gewonnen uit soja.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel