Kiwizaad concentraat

Vorige Artikel 22 van 33 Volgende

Kiwizaad concentraat is de eerste hulp voor wonden, ontstekingen, irritaties en roodheid. Zeer geschikt voor een gevoelige, rode, geirriteerde, acné en rocasea huid. Ook voor zonverbrande huid, lichte brandwonden, na laser of IPL behandelingen en bij peri-orale dermatitis.

Kiwizaad concentraat bevat essentiële vetzuren die de huid kalmeren, de roodheid en irritaties verminderen. Ook een hoge concentratie aan omega-3 vetzuren (61% alfa-linoleenzuur) dat de groei en vernieuwing van de cellen bevordert. 

Samenstelling:

Biologisch afbreekbare, wateroplosbare, nanodispersie op basis van fosfatidylcholine.  Deze wateroplosbare dispersie wordt snel opgenomen door de huid. 61% van de kiwizaad concentraat. Dit is de hoogste concentratie van omega-3 vetzuren. Deze goudkleurige concentraat wordt via koude persing gewonnen uit de kleine zaden van kiwi. Daarom is kiwizaadolie zeldzaam en kan prijzig zijn. 

Fosfatidylcholine is een onderdeel van lecithine. Fosfatidylcholine is in belangrijke mate betrokken bij de instandhouding van gezonde celwanden en zenuwbanen.

Lecithine stabiliseert de huidbarrièrelaag van de huid en verbetert opneembaarheid van de werkzame stoffen. Lecithine van Dermaviduals® wordt gewonnen uit soja.

Toepassing:

Puur op de huid, plaatselijk of gemengd met DMS® crèmes. 

Opmerkingen:

Deze geconcentreerde werkstof dient met mate gebruikt te worden. Dep dit zacht op de huid. Behandelde huid met Kiwizaad concentraat mag niet aan de zon bloot gesteld worden. Het zonlicht kan de werking van Kiwizaad concentraat verminderen. De beste resultaten worden bereikt wanneer de producten in de avond worden gebruikt.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel