EGCG liposome

Vorige Artikel 15 van 33 Volgende

EGCG Liposome herstelt de barrière en geeft fe huid meer volume.

EGCG is de werkende stof in de groene die thee zowel bij de voeding als bij de huidverzorging zo populair maakt. EGCG is de afkorting van Epigallocatechin gallate. Dit is een antioxidant in groene thee, ook wel catechin genoemd.
Dermaviduals® heeft EGCG uit groene thee in liposomen ingekapseld. Deze in liposomen ingekapselde EGCG werkt vele malen krachtiger dan groene thee extract.


EGCG stimuleert het vormen van filaggrinen (een eiwit in de huid dat een belangrijkste functie heeft van het vasthouden van water in de hoornlaag, het bovenste laagje van de huid) en keratinen (de buitenste cellaag bevat keratine waardoor de huid taai en waterafstotend is). Dit resulteert in een dikke en sterkere huidbarrière.

Tekort aan filaggrine veroorzaakt huidbarrière-aandoeningen zoals: eczeem, een gebarsten huid of een droge huid.
Daarnaast remt EGCG de afbraak van collageen en geeft de huid meer volume. Met deze werkstof kunnen we het verouderingsproces stil leggen of zelfs terugdraaien. Het is 
dus een super anti-aging werkstof!

Let op: na het aanbrengen van EGCG Liposome, wacht 3-5 minuten voordat je verzorging op de huid aanbrengt. De werking van EGCG Liposome wordt op deze manier gemaximaliseerd.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die de huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel