NMF Complex Plus

Artikel 27 van 33

Natural Moisturizer Factor Complex Plus is een intensief hydraterende verzorging van een vochtarme en onzuivere huid met een verstoorde huidmicrobioom.

NMF complex is rijk aan essentiële vetzuren, ingekapseld in liposomen die het opname van het water in de huid vergroten. Met hoog geconcentreerde fosfatidylcholine en nu met extra toegevoegde glycerofosfocholine. GPC verhoogt het waterbindend vermogen van de huid.

Liposomen zijn microscopisch kleine holle vetbolletjes waarvan de wand (het membraan) opgebouwd is uit een dubbele laag fosfolipiden. Deze fosfolipiden zijn identiek aan de fosfolipiden van de huid. Deze natuurlijke fosfolipiden worden voor cosmetische toepassingen uit soja gewonnen (lecithine).  Het resultaat is dat een liposoom zowel water-  als vetoplosbare elementen in het liposoom membraan kan inkapselen en in de huid transporteren. 

Gebruik:  Puur op de huid, plaatselijk of in DMS® crèmes. 

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel