Cadeaubon

Artikel 1 van 2

Wil je graag jouw dierbare verrassen met een cadeaubon? Dat kan! Je kunt bij de PvH kiezen voor een bedrag, een behandeling of eventueel verzorgingsproducten. Combinatie van meerdere opties is uiteraard ook mogelijk. Informeer bij de PvH en aap naar +31617403539.

Je cadeau wordt mooi verpakt en testers bijgesloten. Wil je een tekst op de cadeaubon hebben, geef dit aan in het opmerkingenveld.

Wil je een behandeling cadeau geven, kies dan voor de optie behandeling met bedrag en laat in het opmerkingenveld weten of jij speciale wensen hebt. De cadeaubon wordt per post opgestuurd. Jij kunt de cadeaubon eventueel ook in de praktijk ophalen. Kies dan bij verzendmethode dat jij hem zelf ophaalt.

Dit geldt ook voor het kiezen van een bedrag. Wil je verzorgingsproduct (-en) cadeau geven, kies uit een pakket of plaats een order in de webshop en laat jouw wensen achter (in het opmerkingenveld). Het cadeau wordt mooi verpakt en testers worden bijgesloten.

PS.: Als jij de cadeaubon zelf in de praktijk ophaalt, laat dan de PvH in het opmerkingenveld weten wanneer jij deze wilt komen halen, zodat de PvH jouw cadeau klaar kan leggen.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel