Liposome concentraat Plus

Artikel 25 van 33

Voor de verzorging van een onzuivere, acnè en rosacea huid.

Het product bevat hoog geconcentreerde fosfatidylcholine in een liposomale dispersie. De consistentie regulator is het natuurlijk voorkomende azelaïnezuur. Dit kan gebruikt worden ter preventie tegen een onzuivere en ontstoken huid.

Eigenschappen:

Deze liposomen zijn rijk aan essentiële vetzuren (linolzuur, alfa-linoleenzuur) en kunnen tot in de onderste huidlaag doordringen. Linolzuur in de liposomen wordt omgezet in het ontstekingsremmende 13- hydroxyoctadecadienoic zuur (13-Hode). Azelaïnezuur heeft een anti-bacteriele werking. 

Liposomen zijn microscopisch kleine en holle vetbolletjes waarvan de wand  (het membraan) opgebouwd is uit een dubbele laag fosfolipiden. Deze fosfolipiden zijn identiek aan de fosfolipiden van de huid. Deze natuurlijke fosfolipiden worden voor cosmetische toepassingen uit soja gewonnen (lecithine).

Het resultaat is dat een liposoom zowel wateroplosbare stoffen kan absorberen (bijvoorbeeld vitamine C), als vetoplosbare elementen in het liposoommembraan (bijvoorbeeld vitamine E). Deze stoffen kan ze vervolgens in de huid transporteren.

Toepassing:

Puur op de huid of i.c.m. DMS® crèmes

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel