Home » Praktijk

Huidspecialist in huidverbetering en huidherstel

 

Wist je dat herstel van de huid al huidverbetering is? Want een gezonde huid veroudert minder snel, beschermt optimaal en ziet er mooi uit. Dan spreekt de Praktijk voor Huidverbetering (PvH) over een goede huidconditie.

 

Een goede huidconditie is te vergelijken met een goede conditie van je lichaam. Iedereen weet dat je moeite moet doen om een goede conditie te bereiken en te houden d.m.v.  sporten/bewegen en juiste voeding. Dat is precies dezelfde voor je huid. Wil je een topconditie dan zou je je huid regelmatig moeten behandelen en verzorgen met de JUISTE ingrediënten!

 

Je behaalt 60% resultaat met de juiste dagelijkse verzorging, de andere 40% resultaat bouw je op middels behandelingen. De nadruk ligt op JUISTE ingrediënten, anders richt je je huid meer schade aan en het resultaat blijft uit. Wil je 100% resultaat, zet je dan voor 100% in! Laat je adviseren in de praktijk!

 

 

De PvH werkt met dermatologische cosmetica  van Dermaviduals. Dermatologisch wil zeggen dat het product in staat is de huid te herstellen. Dermaviduals is het enige merkt die er in geslaagd is om de Derma  Membrane Structuur crème te ontwikkelen die de huidbarrière herstelt. Want een gezonde huidbarrière is een gezonde huid. En een gezonde huid is een mooie huid!

 

Derma Membrane Structuur verzorging heeft huid identieke stofjes en herstelt de huid op een natuurlijke manier. Door beschadigingen op de huid raakt de beschermfunctie ontregeld en dat lijdt tot klachten zoals droge, trekkerige, rode en geïrriteerde huid. Stop het beschadiging proces en voorkom  huidklachten.  Verzorg je huid met de juiste cosmetica, dat zullen 80% van je klachten verminderen. Laat je adviseren in de praktijk!

 

 

De PvH vindt het belangrijk om jou een product aan te bieden  zonder schadelijke stoffen. In Dermaviduals vind je GEEN conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen (synthetische stoffen), minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die de huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen die de huid uitdrogen) en alcohol denat. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten, is dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

 

 

In de praktijk wordt niet alleen aandacht besteed aan verzorgingsproducten en behandelingen, maar ook persoonlijke aandacht voor de klant. De praktijk is kleinschalig en wordt gerund door de eigenares Rasa van der Sluis waar zij veel liefde en tijd in stopt. Rasa is als sinds 2012 werkzaam in de branche huidverzorging en specialiseert zich vooral in huidverbetering op een natuurlijke manier. Zij adviseert vaak huidverzorging i.c.m. de juiste voeding en een gezonde levensstijl.

 

Zij specialiseert zich in huidproblemen, aandoeningen en ziektes zodat haar klanten het beste uit hun huid kunnen halen. Bij huidproblemen is een oplossing meestal niet makkelijke en vraagt veel tijd om mooie resultaten te bereiken, maar niet onmogelijk!

 

Rasa is een gediplomeerde huidspecialist van ANBOS, geregistreerd bij SKIN register en is gespecialiseerd in acné- en ontharingsbehandelingen die door de verzekering worden vergoed. Verder houdt zij haar kennis op pijl over specifieke huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem huid, psoriasis, periorale dermatitis, hyper-pigmentatie en laatste scholingsgebied huid-darm connectie.

 

 

De PvH werkt volgens het principe van Corneotherapie, opbouw van de huidbarrière functie zodat de huid optimaal functioneert en een topconditie bereikt. Met een top conditie zal je huid minder snel verouderen en ziet er mooi uit! Wil je meer weten over jouw huidconditie? Dan kan je langskomen voor een huidanalyse! Een afspraak kun je online maken. Na de huidanalyse krijg je van de PvH een advies op maat. Daarna desgewenst  biedt de PvH jou een behandelplan aan.  Elke huid is anders, dus andere behoeftes!

 

 

Ben jij ook geïnteresseerd in huidverzorging en wil je meer weten over de huid? Dan beveelt Rasa jou het boek ‘de Huid’ van Yael Adler aan. Hier lees je basiskennis over de huid, over de feiten en fabels. Dat helpt je de werking van je huid beter te begrijpen en de juiste keuzes te maken in verzorgingsproducten. Dat helpt Rasa ook jou beter te begeleiden naar een topconditie van je huid! Want hier is een motto:

Stralend-Zelfverzekerd-Goed in m'n vel!

 


  Aanbod:

 • Huidanalyse
 • Huidherstel
 • Probleemhuid
 • Huidoneffenheden
 • Huidverbetering
 • Definitieve ontharing
 • Lichttherapie
 • Visagie & Minerale make-up 
 • Wimper & wenkbrauwen lift
 • Manicure
 • Microblading & Powder brows
 • Anti-cellulite behandeling