Universal bodycontour wrap (detox en afvallen)

€95 / kuur drie behandelingen €85

90 min.

De Universal Bodycontour wrap is een klassieke Ontgiftigingsbehandeling voor het reinigen je lichaam en ontdoen van opgeslagen afvalstoffen.

De Universal Bodycontour wrap zorgt ervoor dat uw zich vitaler en energieker voelt EN…. het biedt de garantie dat u minstens 15 cm zult verliezen in omvang. Verliest u deze centimeters niet, dan hoeft u niets te betalen! Het gemiddelde centimeterverlies bij de eerste behandeling kan zelfs 25 tot 35 cm zijn!

🌿 Versterkt het imuunsysteem,

🌿 Ontgift het lichaam en het lymfestelsel,

🌿 Versterkt en verstrakt de huid.

Hoe werkt het?

De combinatie van de unieke, natuurlijke klassieke kleioplossing en de gespecialiseerde bodywraptechnieken maken Klassieke Body Wrap zo succesvol! De kleioplossing onttrekt de afvalstoffen en de wikkeltechniek comprimeert op actieve wijze het zachte vetweefsel. Dit veroorzaakt een onmiddellijk verlies van centimeters en heeft een verstevigende en vormende uitwerking op het lichaam. De klassieke kleioplossing blijft na de behandeling in de poriën van de huid aanwezig en het verlies van centimeters kan nog 3 - 4 dagen verder gaan. Aan te raden om je tijdens dit tijdsbestek uitsluitend te wassen met lauw water, maar dit is facultatief. Dit is geen behandeling voor vochtverlies. Advies is om na de behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te stimuleren en de afvalstoffen uit het lichaam te spoelen. De behandeling zuivert en onttrekt gifstoffen uit het vetweefsel en het stimuleert het lymfesysteem waardoor meer schadelijke stoffen het lichaam kunnen verlaten.

De Procedure:

De Klassieke Body Wrap is een complete lichaamsbehandeling. Voor de behandeling worden bepaalde punten van het lichaam opgemeten. De wikkels, die vooraf in de mineraalrijke kleioplossing zijn gedrenkt, worden dan aangebracht met gebruik van gespecialiseerde wikkeltechnieken. Vervolgens draag je een vinylpak of warmtedeken om warm te blijven en kunt u een uur lang ontspannen blijven zitten of liggen, terwijl de behandeling zijn werk doet. Na 60 minuten worden al de wikkels verwijderd. Bepaalde punten worden opnieuw opmeten en je zult verstelt staan van de resultaten op het gebied van centimeterverlies. 

Belangrijk:

• Smeer niets op je huid op de dag van de behandeling (dus geen bodylotion, creme, zonnenbrand o.i.d.)

• Neem altijd een extra onderbroek mee naar de afspraak. De onderbroek die je aan heeft wordt nat van de vochtige wikkels.

• Tijdens een antibioticakuur is de behandeling een sterk af te raden. De werkzame stoffen van de kuur zullen anders ook uit het lichaam worden verwijderd. Wanneer je echter bent hersteld en de anti-biotica kuur is afgerond, dan is de wrap perfect om de achter gebleven afvalstoffen van de antibioticakuur direct uit het lichaam te verwijderen.

• Zorg ervoor dat je tijdens de behandeling niet in de menstruatieperiode zit. Het resultaat van de behandeling is dan minder effectief.

Voor de complete voordelen van onze Klassieke Body Wrap raden wij een serie van 3 tot 5 behandelingen aan, die met tussentijden van minstens 7-10 dagen plaatsvinden. 

Maak afspraak online.

 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel