Anti-cellulite behandeling

Benen €54,95 / kuur behandeling €49,95

45 min.

Benen en billen €79,95 / kuur behandeling €74,95

60 min.

Extra optie: Dermaroller €49,95 (als je de behandeling eventueel intensiever wilt maken).

Bij een anti-cellulite behandeling werkt een lipomassage zeer efficiënt. Tijdens de behandeling wordt het onderhuidsbindweefsel gemasseerd. Hierdoor worden de verschillende huidlagen losser gemaakt. De huid wordt door het apparaat als het ware omhoog gezogen en daarna op- en afgerold. Dit stimuleert de doorbloeding van de huid, herstelt de onderliggende bindweefsels, beïnvloedt de stofwisseling positief en zorgt ervoor dat er meer afvalstoffen en vocht wordt afgevoerd.

Cellulite ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogenaamde sinaasappelhuid. Cellulite komt vooral voor op de billen en de bovenbenen, maar in sommige gevallen ook op de buik of zelfs de bovenarmen.

Je kunt verschillende stadia van cellulite hebben:

  • Lichte cellulite: de huid is nog steeds glad, maar knijp je haar samen, dan zie je onregelmatigheden.
  • Middelmatige cellulite: span je je spieren, dan zie je een licht bobbelige huid.
  • Sterke cellulite: de sinaasappelhuid is duidelijk zichtbaar en treedt vaak samen op met striae. Zware cellulite: duidelijk voelbare en zichtbare verharde knopen en diepe striae

Anti-cellulite behandeling voor benen bestaat uit een kuur van 6 behandelingen. Jij kan natuurlijk ook voor één behandeling komen, alleen dat geeft een minimaal resultaat. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met vacuümtechniek i.c.m. werkzame stoffen zoals cafeïne liposome (inlog dermaviduals) en micro-circulatie stimulerende massage olie (inlog dermaviduals) gebruikt. De behandeling kan uitgebreid worden met een micro-needling roller, een naaldlengte speciaal voor het aanpakken van cellulite. De behandeling duurt tussen 30 en 40 min. In het begin is de behandeling korter omdat over het algemeen wordt er als pijnlijk ervaren en na een paar keer behandelen wordt de behandeling geïntensiveerd en uitgebreid. Na een kuur (bij veel cellulite na twee kuren) is het verstandig om je benen tegen cellulite te blijven onderhouden. Voor het mooiste effect kan je het beste om de 4-6 weken komen voor een onderhoud behandeling.

Maak afspraak online. 

 

 

 

© 2021 - 2023 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel