Anti-cellulite behandeling

Benen €64,95 / + billen €19,95

30-45 min. / + 15-30 min.

Bij een anti-cellulite werkt een lipomassage effectief. Tijdens deze behandeling wordt het onderhuidsbindweefsel met een cuppingapparaat losgemaakt en over je huid gerold. Hiermee wordt de stofwisseling van je huid gestimuleerd en vetcellen losgemaakt. Na vier weken kan de behandeling herhaald worden. Zo voer je elke keer beetje bij beetje de vetcellen af. De doorbloeding van je huid wordt verbeterd en je huid maakt weer nieuwe collageen aan (versteviging). Wil je sneller resultaat zien, dan kan jij overwegen om in het beging voor een kuur van zes behandelingen om de twee weken te komen.

De behandeling duurt tussen 30 en 60 min. In het begin is de behandeling korter omdat er over het algemeen als pijnlijk wordt ervaren en na een paar keer behandelen wordt de behandeling als beter te verdragen ervaren waardoor de intensiteit kan opgebouwd worden. 

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de werkzame stoffen cafeïne liposomegroene thee extract en stimulerende massage olie om micro-circulatie te bevorderen. Je kunt eventueel deze producten ook thuis gebruiken om het effect van de behandeling te versterken. Je kunt ze bestellen als anti-cellulite pakket of je kunt de serums gebruiken door je body lotion.

Hoe ontstaat er cellulite?

Cellulite ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid, de zogenaamde sinaasappelhuid. Dus afvallen en een gezonde levensstijl verminderd ook de cellulite.

Wil jij deze behandeling ondergaan? Dan kan jij alvast een afspraak online maken. 

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel