Mannenhuid

€55,00

45min.

Verzorgende behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigt, alle onzuiverheden verwijdert, je huid gemasseerd, gevoed of hersteld met een masker en verzorgd met een product dat bij je huid past.

De structuur van de mannenhuid is anders dan die van vrouwen. De mannenhuid heeft een dikkere hoornlaag, grotere poriën en een hogere doorbloeding. Maar mannen kunnen ook net als vrouwen last hebben van onzuiverheden, irritaties en rimpels. Daarom is voor de mannenhuid een goede verzorging net zo belangrijk. De PvH adviseert jou graag hierover in de praktijk.

Deze behandeling bestaat uit: diepte reiniging, massage, masker en verzorging.

Micro-needling behandeling is ook zeer geschikt voor mannen als anti-aging, verbeteren van de huidstructuur, verminderen van rimpeltjes en littekens. Klik hier voor meer info en bekijk video op youtube. Micro-needling behandeling bestaat uit: je huid reinigen, microneedlen 2x, lichttherapie en verzorging. Deze behandeling duurt 55 min. en kost €64,95. Koop je een kuur van 6 behandelingen, dan krijg je €5 korting op elke behandeling.

Laserbehandeling en fruitzuurpeeling behandeling zijn meer intersieve behandelingen die kunnen ingezet worden voor een huid met ontstekingen, als intensieve anti-aging, voor grove porien om ze te verwijnen, tegen roodheid en meer aangetaste huid. Meer info vind je hier. Deze behandelingen bestaan uit: je huid reinigen, behandelen met laser of fruitzuur, lichttherapie en verzorging. Deze behandeling duurt 60 min. en kost €69,95 of €74,95. Koop je een kuur van 6 behandelingen, dan krijg je €5 korting op elke behandeling.

SHR ontharing (Safe Hair Removal) is een definitieve ontharing dat geschikt is voor alle huiddtypen en soort haar. Meer info vind je hier. Koop je een kuur, dan krijg je korting! Voor meer info plan een intake-afspaak online. Voor prijzen zie prijslijst.

Maak een afspraak online.

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel