Gezichtsreiniging

€39,00

30min.

Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd met een enzym peeling i.c.m. een stoom apparaat, infrarood therapie of een borstel apparaat. De techniek hangt van je huidtype af en het seizoen.

Enzym peeling werkt op basis van enzymen. Deze zijn afkomstig van fruit zoals papaya en ananas. Enzymen hebben van nature een eiwitsplitsende werking op de huid. Als ze op de huid worden aangebracht, verweken ze alleen de oppervlakkig loszittende huidschilfers. Het huidoppervlak wordt gepolijst zonder te schuren. Omdat deze peeling niet tot diep in de huid doordringt, is deze zelfs geschikt voor een gevoelige huid. Hij wordt aangebracht in de vorm van een masker en kan zowel in de praktijk als thuis worden gebruikt.

Na de enzym peeling worden mee-eters en gerstekorrels weggehaald. Bij meer dan 10 st. gerstekorrels gebruikt de PvH coagulatie techniek. Dan zal er €10 extra bijkomen, omdat de behandeling langer duurt.

Na de diepte reiniging is de huid weer zacht en krijgt een egale teint. Hierdoor worden de verzorgingsproducten ook beter opgenomen.  

Maak afspraak online.

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel