Home » Behandelingen » Wimperkrul & lifting

Wimperkrul

 

Droom jij ook van lange natuurlijk gekrulde wimpers? Dan is Icurl de methode waar je naar op zoek bent! Icurl is een techniek die je eigen wimpers langer doet lijken. 

 

Wimperkrul

 
De wimpers worden gekruld waardoor ze langer lijken. Deze techniek is vooral geschikt voor lang en rechte wimpers. Na de Icurl behandeling hoef je je wimpers 2-3 maanden niet meer te krullen.
 
NIEUW! Wil je je wimpers geverfd hebben, dan kan het i.c.m. zwarte henna wimperverf van 14.95 euro. 
 
Nazorg:
- wimpers 12 uur na de behandeling niet nat maken,
- geen mascara, 
- niet wrijven en/of reinigen.
 
Om jouw wimpers nog meer volume en lengte te geven kan je dagelijks voor het slapen gaan wimper groeiserum aanbrengen. Deze is te verkrijgen in de praktijk. 
 
De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost 35 euro.

Wimperlift

 

Wimperlift is een behandeling van je eigen wimpers. Wimperlift is een techniek die vooral geschikt is voor korte wimpers. Je wimpers worden d.m.v. een silicone pad omhoog gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Met deze techniek lijken de natuurlijke wimpers langer. Bij deze techniek kunnen de wimpers tegelijk geverfd worden. 

 

Nazorg:
- wimpers 12 uur na de behandeling niet nat maken,
- geen mascara, 
- niet wrijven en/of reinigen.
 
Wimperlift blijft 2-3 maanden zitten. Om jouw wimpers meer volume en lengte te geven kan je dagelijks voor het slapen gaan wimper groeiserum aanbrengen. Deze is te verkrijgen in de praktijk. 
 

De behandeling duurt ongeveer 40 minuten en kost 45 euro.